Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Milyen érzés elsőnek repülni?

Milyen érzés elsőnek repülni?

Figyelt kérdés

Egy hét múlva repülők, nagyon félek.

Pánikbeteg voltam sokáig, szorongó típusú vagyok, az a baj hogy már hónapok óta kicsit gyomorgörcsöm van az egész miatt, már a fejemben 500x lejátszottam azt hogy mi lesz ha rohamot kapok a gépen..

És tudom sajnos hogy ha ilyenekre gondolok akkor tényleg azt is fogok..

Egyszerűen felakarok rá készülni, valahogy fejben átgondolni hogy mi várhat rám..

Én egyébként esküszöm hogy nem a lezuhanástól félek.

Igazából nem voltam még ilyen magasságban, nem néztem még ki úgy ki ablakon hogy ilyen mélység van alattam.

Ijesztő hogy egy 50 méter hosszú vasdarabban vagyok 10,000 méter magasan, egyszerűen belegondolok és nem érzem biztonságosnak, hiába hogy az

2023. máj. 7. 11:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sokat utazom, de nem szeretek repülni. Nem félek, simán csak nem szeretem. Nekem az vált be, amit az #5 írt. Ellazulok, becsukom a szemem, és csak "élvezem a felszállást" aztán mikor már elindult akkor kinyitom a szemem. Aztán bámészkodom a távolodó városon.
2023. máj. 8. 10:37
 12/17 A kérdező kommentje:
Én is pont Londonba megyek
2023. máj. 8. 10:46
 13/17 anonim ***** válasza:
66%

10-es vagyok. Hidd el, nem lesz semmi gond. Amúgyis London megéri mert gyönyörű. :)

Az én első utam után egy hónappal már terhesen repültem Tenerifére. Ott már nyoma sem volt semmilyen félelemnek. Csak az első tapasztalás nehéz.

De tudom milyen pánikbetegként utazni. Pedig azt mondhatom, hogy már elég jól kordában tartom a betegséget, de a legváratlanabb helyzetekben ön elő. És ha még stresszelek is rajta hogy majd előjön, akkor elő is fog az tuti. Egyedül utazol?

2023. máj. 8. 10:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Az elmúlt 10 évben nagyjából 1 millió kilométert repültem, soha semmi bajom nem lett, a repülés ritka biztonságos dolog. Busszal kétszer is volt balesetem, mondjuk mindkétszer nagyon szakadt afrikai országokban, vonattal meg volt, hogy egy kőomlás miatt vesztegeltük 20+ órát. Egy repülő ha felszáll, onnantól nem lesz gond.
2023. máj. 9. 08:02
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem egyedül utazok, egy családtaggal..

Holnap megyünk, már azért van gyomorgörcsöm

Egy frontin jó ötlet lehet előtte félórával?

2023. máj. 12. 11:42
 16/17 anonim ***** válasza:
@15 Frontint szedni szerintem soha nem jó ötlet, de ha már úgyis függő vagy, akkor hajrá.
2023. máj. 12. 15:32
 17/17 A kérdező kommentje:
Túléltem
2023. máj. 17. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!