Milyen érzés elsőnek repülni?
Egy hét múlva repülők, nagyon félek.
Pánikbeteg voltam sokáig, szorongó típusú vagyok, az a baj hogy már hónapok óta kicsit gyomorgörcsöm van az egész miatt, már a fejemben 500x lejátszottam azt hogy mi lesz ha rohamot kapok a gépen..
És tudom sajnos hogy ha ilyenekre gondolok akkor tényleg azt is fogok..
Egyszerűen felakarok rá készülni, valahogy fejben átgondolni hogy mi várhat rám..
Én egyébként esküszöm hogy nem a lezuhanástól félek.
Igazából nem voltam még ilyen magasságban, nem néztem még ki úgy ki ablakon hogy ilyen mélység van alattam.
Ijesztő hogy egy 50 méter hosszú vasdarabban vagyok 10,000 méter magasan, egyszerűen belegondolok és nem érzem biztonságosnak, hiába hogy az
10-es vagyok. Hidd el, nem lesz semmi gond. Amúgyis London megéri mert gyönyörű. :)
Az én első utam után egy hónappal már terhesen repültem Tenerifére. Ott már nyoma sem volt semmilyen félelemnek. Csak az első tapasztalás nehéz.
De tudom milyen pánikbetegként utazni. Pedig azt mondhatom, hogy már elég jól kordában tartom a betegséget, de a legváratlanabb helyzetekben ön elő. És ha még stresszelek is rajta hogy majd előjön, akkor elő is fog az tuti. Egyedül utazol?
Nem egyedül utazok, egy családtaggal..
Holnap megyünk, már azért van gyomorgörcsöm
Egy frontin jó ötlet lehet előtte félórával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!