Mikor kapom meg a repjegyeket miután megvettem őket?
A Ryanair és a Wizz Air hivatalos oldalán vásároltam április 5-én. Az utazás csak június 29-én lesz. Gondolom van atfutási idő.
Hogyan érkezik meg a jegy? Ugyanúgy, mint mikor a MÁV oldalán veszek jegyet (PDF-ben egy beolvasható kódot kapok, névre szólóan) ?
Még soha nem utaztunk repülővel, így ebben nincs tapasztalatunk. Közel 650 ezer ft-ról van szó, és revoluttal fizettem ha ez számít..
Köszi ha segítessz!
Becsekkolas (mas neven utasfelvetel) utan kapod meg a beszallokartyat, ami tulajdonkeppen a jegyed. A beszallokartyat kinyomtathatod vagy a legtobb repteren bemutathatod a telefonodon is. A becsekkolast online tudod elintezni 30- 60 nappal az indulas elott ha fizetsz a helyfoglalasert, illetve utazas elott 1-2 napoal ha veletlenszeruen valasztott helyre szeretnel ulni ingyen. Elvegezheted a becsekkolast a repteren is, tovabbi dij elleneben.
Tovabbi infok peldaul itt:
kapsz egy email visszaigazolast a vasarlasrol
attol fuggoen, hogy milyen jegyet vasaroltak, 1 nap - 30 nappal az utazas elol be tudsz jelentkezni online (weben vagy a legitarsasag telefonos alkalmazasan) es vagy kinyomtatod a beszallokartyat vagy a telefonon megmutatod
Altalaban ha fizettel a az ulohelyert akkor tudsz korabban becsekkolni, egyebkent 1 nappal korabban tudod elintezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!