Hol keressek olcsó 1 napos repjegyeket és mi a titka?
Figyelt kérdés
Repjegykeresésben teljesen kezdők vagyunk, de szeretnénk elmenni egy egynapos repülős kirándulásra. Sok helyen olvasom, hogy milyen kedvező áron ki lehet hozni, de én mégis csak a 150-200 ezres találatokat találom. Mi ennek a titka? Az időpont például nekünk teljesen mindegy, amikor a legolcsóbb, akkor mennénk, de mindenhol ki kell választani az utazás dátumát, nem lehet csak úgy böngészni.2023. márc. 1. 11:14
1/5 anonim válasza:
Én ezen szoktam nézegetni.
A járat kiválasztása után a naptárban mutatja az árakat (dollárban).
Ha megvan, akkor a légitársaság oldalán megveszem az adott dátumra.
2/5 anonim válasza:
A nagy titok a Google:
A "felfedezés" opciónál már írja is ki az olcsó árakat.
Ráadásul magyarul!
3/5 anonim válasza:
Pl skyscanner.net
Indulás helye Budapest
Ide: Utazz bárhová
Időpontoknál tudsz szűrni teljes hónapra. Oda is, vissza is.
Kiad egy nagy csomó lehetőséget, aztán, ahogy fennebb is írták, a légitársaság weboldalán veszed a jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!