Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Lehetséges, hogy tavaly óta...

Lehetséges, hogy tavaly óta ennyire felmenjenek a repülőjegy árak a nyári hónapokra?

Figyelt kérdés
Itt most konkrétan Londonra gondolok (nem ide mennénk de gondoltam ránézek) de más célpontoknál is észrevettem a drágulást. Hétvégén nézegettem repülőjegyeket, gondolva már most időben a nyaralásra, de a tavalyiakhoz képest jóval drágábbnak tűnnek még azok is amiben nincs benne semmi extra. Minimum kétszer annyi, de van ahol több. Tavaly is repültünk Olaszországba, a július végi nyaralást júniusban foglaltuk le meg vettük a repülőjegyeket és akkor sokkal olcsóbb volt, néztünk máshova is és azok is olcsóbbak voltak mint most. Idén azért kezdtem el hamarabb gondolkodni ezen, mert tavaly Olaszországban a késői foglalás miatt a szállással megjártuk, és idén nem akarunk abba esni, hogy a maradékból kelljen válogatni.

2023. márc. 6. 13:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

-Üzemanyag árak növekedése

-Évekig nem tartó covid miatti lezárások miatt valamikor már profitot kell termelni a légitársaságoknak

-Nagy Márton extra profit adó, amit a Ryanair csak idióta adónak nevez

-Valamint a covid miatt 2020-2021ben alig lehetett utazni, most sokan bepótolják, keresletet generál

2023. márc. 23. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!