Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A repűlejegy értekesítő...

A repűlejegy értekesítő oldalak tényleg valós információkat ad árban?

Figyelt kérdés

Mert elég jó árban mutatják a jegyeket,,de ha mindenki ezeken az oldalon veszi a repülőjegyét,az jó a légitársaságoknak?

Pl Budapest-Honolulu átszállásokkal oda-vissza 280.000 Ft! Már nem azért de ez fillérek szerintem.

2023. febr. 4. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Akkor gyorsan vedd meg.
2023. febr. 4. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Azért nem annyira kiemelkedő.
2023. febr. 4. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:

az a baj ezekkel, hogy ha módosítják a járatot vagy valami gebasz van, nagyon nehéz behajtani rajtuk a pénzed.

Amúgy attól is függ persze hogy mikor, + amerikába nem olyan horribilis elutazni repjegy árát tekintve. Egy ázsiai út árával felel meg kb.

2023. febr. 4. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
37%

3

Két perc keresgetés után közvetlen foglalva is 260-290 között vannak jegyek dögivel.

2023. febr. 4. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
és írtam én hogy nem így van?
2023. febr. 4. 15:56
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Ha majd tanuls, kicsit lesz fogalmad a repülőjegyekről, visszaszivod a vélemnyedet.

Bár igazándiból nekem tök mindegy. Hidd azt, hogy fillérekért vetted a jegyedet. Vedd meg. Ne kérdezz, és sose legyél okosab, mint most.

Vagy megpróbálhatod, hogy összeszeded magad.

2023. febr. 4. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha jot akarsz magadnak, a legitarsasagtol veszed kozvetlen. Most lusta vagyok kifejteni, h miert. Rengetegszer volt mar ez itt tema.
2023. febr. 4. 23:24
 8/8 NTBS ***** válasza:
50%
Igen. De inkább a légitársaságoktól vedd meg.
2023. febr. 5. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!