Szükséges névátírás ha felcseréltem a vezeték és keresztnevemet a foglaláskor?
Sziasztok!
Ryanairnél foglaltam, természetesen mindenki nevére nagyon figyeltem csak a sajátomat sikerült elrontani. Igazából a hiba hogy felcseréltem a vezeték és keresztnevemet. Amikor elkezdtem lefoglalni a jegyet az appot használtam ami angol volt de nem sikerült kifizetnem, úgyh megnyitottam neten, ahol magyarul újra nekiugrottam és gondolom ezért mert magyar már írtam is a nevemet úgy ahogy az okmányban szerepel... A név nem hibás egyszerűen csak fel van cserélve.
Szükség van névátírásra vagy így nem lesz gond a beszállással?
Nem. A magyaros névírás eléggé általános, nem okoz gondot. A telefonkönyvek, névmutatók stb. mind a mi fordított világunk szerint szerkesztődik.
A facebook sem csakis és kizárólag miattunk engedi meg a megfordítását.
#3-as Nem árthat megtanulni de még elég friss. Örülök, hogy legalább az új nevem el nem csesztem. :D
Az appon ugye regisztráltam és first name, last name. Aztán mikor átléptem a neten magyarul nyitotta meg ezért írtam vezetéknév keresztnév...nem néztem, hogy a sorrend a nyelvválasztás ellenére nem változik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!