Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A repülőgépen felszállásnál...

A repülőgépen felszállásnál az utasok mekkora része szokott hányni?

Figyelt kérdés
Mindenki, vagy van olyan aki nem?

2023. jan. 15. 23:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik nemrégi utamon a túlsó hármas üléssoron egyedül ült egy srác, kért a stewardesstől hányószacskót, hozott is neki jó néhányat. Aztán felszálláskor egy kispárnát rakott az előtte lévő üléshez, és annak támasztotta a fejét, majd majdnem az egész utat végigaludta, elfeküdve az üléseken. Hánynia végül nem kellett.
2023. jan. 16. 00:43
 12/21 anonim ***** válasza:
Az átlagnál többet ültem már légijárműveken, de eddig nem tűnt fel, hogy bárki hányt volna a felszállásnál. Ha volt is ilyen akkor az egyedi, elszigetelt eset lehetett.
2023. jan. 16. 07:15
 13/21 anonim ***** válasza:

Sokszor repültem, még sosem láttam hányni senkit.

Felszálláskor amikor megjön a tolóerő akkor belenyom a székbe hátrafelé, de csak egy irányba hat. Amikor elforgatja a gépet a betontól akkor meg a gravitáció hatását érzed jobban, de ez is egy irányba, lefelé hat csak. Ekkor lehet talán a legnagyobb esély, mert az ember a hasát érzi lefelé mozdulni. Leszálláskor ugyanaz mint felszálláskor vízszintesen hat rád az erő amikor fékez a gép, csúszol előre a székről. A levegőben történő süllyedést általában csak abból lehet észrevenni hogy elhalkulnak a hajtóművek. Ritka az hogy hirtelen süllyednek.

Amikor még lehetséges rosszulét az a turbulencia. Az olyan érzés mintha függőlegesen ráznák a gépet. Mint amikor autóval nagyon vacak úton mész. Amiket a híradásokban lehet látni hogy repkednek az emberek, csomagok a gépben az nagyon-nagyon-nagyon ritka eset.

Ahogy írja valaki korábban én is autóban rengetegszer lettem már rosszul, repülőn sosem. Ablak mellé kérd a jegyet és hátra az utolsó sorokba és figyeld a szárnyat és a horizontot és ezek helyzetét, így könnyű azonosítani a mozgásokat és az agyad nem fog pánikolni hogy nem tudja merre van.

2023. jan. 16. 08:59
 14/21 NTBS ***** válasza:
Nagyon csekély %.
2023. jan. 16. 14:02
 15/21 anonim ***** válasza:

Akkor mikor szoktak? :D Csak mert úgy tudom a repülést nagyon nehéz kibírni, olyan mint amikor hullámvasúton ül az ember, félek is tőle rendesen...

Abba már egy páran beledoglottek volna ha órákig olyan lenne :D

A fel és leszállás lehet kellemetlen, amúgy semmit nem érezni

2023. jan. 16. 23:45
 16/21 anonim ***** válasza:
Wow, milyen szerencsések a kommenttársak, basszus én közel sem utaztam túl sokat repülővel, de többször volt hozzá szerencsém :-) mondjuk szerintem leginkább a pia miatt, de az egyik egy kis turbulencia miatt fogta a vörös farkút (akkor én is majdnem, de mentségemre legyen mondva koraterhes is voltam).
2023. jan. 17. 01:06
 17/21 anonim ***** válasza:
Én ugyan csak hatszor repültem, de eddig csak az unokahúgom hányt, de akkor az ő gyomra alapból rossz passzban volt. Viszont a fülem fájni szokott, szóval ha elfogadsz egy tippet vigyél cukorkát/rágót és fülhallgatót a zenehallgatáshoz, ha neked is fájna.
2023. jan. 18. 10:36
 18/21 anonim ***** válasza:
Terhesen berúgva... gratulálok! :D
2023. jan. 18. 11:02
 19/21 anonim ***** válasza:

Először azt hittem 16-ot egy pasi írta (a stílus nem épp nőies), aztán meglepődtem, hogy a pasi terhes volt!

Amúgy a kérdésen is meglepődtem, fura elképzelni, amint mindenki jövet-menet hányogat a gépeken.

2023. márc. 1. 23:04
 20/21 anonim válasza:
Én nem hánytam viszont a fülem az kegyetlenül sípolt és fájt az első egy órában. Hazafele már minden rendben volt
2023. márc. 13. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!