Ha már utazott volna repülőgéppel, akkor nem kerdezne ekkora hulyeseget. 2010 után negyedére csökkent a forgalom és szerintem az összes utazási iroda bezárt. Teli vannak a bevasarlokozpontok és az éttermek romlott ételekkel. A Pozsonyi repülőternek is 100x nagyobb a forgalma mint a pestinek. A Pesti meg a romanokkal sem tud versenyezni. Meg mindig szetszedik a csomagokat.
2022. dec. 11. 10:32
22/27 anonim válasza:
Pesten a leggonoszabb a személyzet. Hivatalos papírt vagy szállás papírt ha lehet akkor is 10€-ért nyomtatnak ki. Egyszer rá kellett fizetnem a jegyre 40000ft-ot mert nem tudtam ezt érintezni a reptéren. Az utazási irodák meg pénzért sem voltak hajlandók kinyomtatni pedig szallast is előre kifizettem. Mindent elkobozbak amit máshol megengedenek. Csak kutatnak kemkednek.Sajnos ezt a rossz szokást átvéttek az európaiak is már. Küldik az adatokat kinaba.
2022. dec. 11. 10:45
23/27 anonim válasza:
Fú, 21&22, nagyon fura lehet így élni. Viszont legalább hülyeségeket ne mondj már, a Liszt Ferencnek milliókkal nagyobb az éves utasforgalma, mint a pozsonyi reptérnek.
2022. dec. 11. 10:48
24/27 anonim válasza:
23 - tökéletesen igazad van!
Itt egy összefoglaló összehasonlítás a környező országokkal: másokkal összevetve minden szempontból siralmas a helyzetünk.
ami biztató lehet: szándék van a Liszt Ferenc visszavásárlására (baromság volt eladni!) Tudtommal a Debrecen Airportot fogják nagy ívben fejleszteni, ami indokolt is, mert 2019-ben, a Covid előtti évben a reptér infrastruktúrája alig bírta kezelni az utasok számát - a tervek kész vannak egy 3 milliós forgalmú terminálra, és egy nagy futópálya hosszabbításra! Sajnos viszont a többi reptér még csak az ígéretek szintjén kerül fejlesztésre, konkrétumot senki nem tud! Pedig legalább Sármelléket rendbe kéne tenni - sürgősen!
2022. dec. 11. 12:02
25/27 anonim válasza:
8-as, Svájcban egészen pontosan kettő van, Zürich és Genéve.
Basel-Fribourg az már Franciaországhoz tartozik :)
2022. dec. 14. 15:52
26/27 anonim válasza:
Hoppla, elözö, rosszul tudod. En csak a nagyobbakat soroltam fel, de összesen igy nez ki, lasd alul. Földrajzilag Mulhausen Franciaorszagban van, a hatarnal, de a repülöter Svajchoz, megpedig Baselhoz tartozik.
Alle Flughäfen
Flughafen Zürich.
Flughafen Basel.
Flughafen Genf.
Flughafen Lugano.
Flughafen Sion.
Flughafen Engadin.
Flughafen Bern.
Flughafen St.Gallen-Altenrhein.
Üdv Zürichböl.
2022. dec. 16. 14:45
27/27 anonim válasza:
Magyarországnak nincs nagy nemzetközi jelentősége, ez a fő ok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!