Először fogok életemben repülni, ha gond lenne ezt megtehetem?
Figyelt kérdés
Olyan helyre mennék repülővel ahonnan rögtön indul vissza Budapestre az a gép, amivel én megyek ki. Ha meggondolom magam, és rögtön haza akarok jönni, megbeszélem a légiutas kisérőkkel, hogy nem szállnék le, ott maradnék a gépen és vigyenek haza. Csak marad részemre egy el nem foglalt hely a gépen. Ha már kifizettem az odaút árát ami nem olcsó, ennyit megérdemlek. Simán véleménynek szerintem. Egy ember nem oszt, nem szoroz...2022. nov. 28. 18:53
11/15 anonim válasza:
"De nem vagyok terrorista, kinek ártok ha ott maradok"
Nem lehet, ez a szabály, pont...
12/15 BeefEater válasza:
8: Nem feltétlen kell minden út előtt tankolni (lásd tankering) és lehet utasokkal a fedélzeten tankolni (Pl. Airbus dokumentáció, 7. oldal: [link] )
13/15 anonim válasza:
Mi van, ha visszafelé tele a gép?
Ha nem az, honnan tudod melyik lesz az üres hely? Csak feleslegesen akadályoznád a beszállást.
Miért kéne téged ingyen visszavinniük?
Honnan tudod, hogy ugyanaz a gép megy vissza és nem egy másik?
14/15 anonim válasza:
Édes istenem ugye ezt nem gondoltad komolyan? Ilyen alapon körberepülhetném ingyen a világot
15/15 anonim válasza:
egyáltalán nem biztos hogy olyan könnyű olyan gépet találni ami kapásból vagy csak minimális idő elteltével indul ugyanoda vissza. Mellesleg a repülőjegyet is elkérik. Ott majd mit mondasz? Csókolom én már kifizettem az oda utat akkor vigyenek is vissza?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!