Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Seychelle / Mauritius szigetek...

Seychelle / Mauritius szigetekre 9-8 honapos babaval voltatok ?

Figyelt kérdés
Nyaralni mennénk jövőre, lenne valakinek tapasztalata e téren, mennyire biztonságos,betegségek, milyen hotelt nézzünk inkabb.

2022. nov. 4. 07:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Tehát ahelyett, hogy a válaszokból kiindulva átértékelnéd a gondolatmenetedet, vagy esetleg elgondolkodnál azon, hogy "hmmm lehet mégsem jó ötlet", te továbbra is kitartasz amellett, hogy márpedig ide csakazért is el fogtok menni...

A fentiek jótanácsként fogalmazták meg soraikat, hogy ne ártsatok se magatoknak, se a gyereknek. Nyilván a te bajod lesz, ha ezt nem látod be, de azért itt szerintem nem nekik kéne magukba nézni, hanem neked/nektek, hogy megéri-e oda elmenni gyerekkel együtt (nem lehettek önző szülők, az ő érdekeit is figyelembe kell venni), milyen mértékben szorulna átértékelésre az életetek, ha a fentiek ellenére is kitartasz amellett, hogy márpedig te oda fogsz utazni, és kész.

2022. nov. 7. 10:57
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem azt mondtam h oda es kesz! ;)

Hanem hogy el lett dontve az, hogy ez egy nagy hulyeseg ..a gyermeknek minden fajni fog,fule stb.. ejszakai jarat pld?vegig alussza az utat.. megoldas van, de nem ertem hogy miert kommentel ide olyan, aki nem utazott gyermekkel ilyen hosszu utat. Tovabbra is beke ;)

2022. nov. 7. 11:10
 13/19 anonim ***** válasza:
Problémamentes utazás 11-15 órán át ennyi idős babával? Ezt ugye te se hiszed el? Még én se bírnám ki problémamentesen a tizen-órát, pedig 46 éves vagyok. Dehogy aludná végig az utat...
2022. nov. 7. 16:03
 14/19 A kérdező kommentje:

#13 -as ,nagyon jo a hozzaszolasod:) gyermelem nyugodt termeszetu es hala Idtennek jo alvo is.Ha adhatok ennyi infot rola.

Amugy voltal mar gyermekeddel hosszu repulo uton? Ird le a TAPASZTALATODAT ne a velemenyed.

Amugy ha nem erint a tema, irhatsz eg hetvegei ebed receptet mert az tenyleg fontosabb lenne szamomra, neha jol jon egy-ket uj otlet. Kellemes napot!

2022. nov. 8. 08:12
 15/19 anonim ***** válasza:

Főzni utalok

Repülni szeretek

2022. nov. 8. 08:26
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pl azért nem utaztam ekkora gyerekkel, mert pihenni szerettünk volna kettesben, nem pedig ugyanúgy lefáradni és egész nap a gyerekkel foglalkozni, mint otthon. Először 6 évesen ült repcsire, 2,5 órás út volt, fél óra után halálra unta magát.
2022. nov. 8. 10:06
 17/19 anonim ***** válasza:
65%
Én most utaztam végig egy majd négy órás utat egy babával, aki üvöltött végig. Marha nagy élmény volt. A gyerek szenvedett (gondolom végig az egész út alatt), a többi utas szenvedett, de legalább anyu-apu áztathatta a pcsáját.
2023. ápr. 12. 19:56
 18/19 anonim ***** válasza:

Babád már nincs!

(2024)

2024. ápr. 2. 21:23
 19/19 fecokovacs válasza:

Kedves kérdező!

Egyáltalán nem értek egyet az előttem szólókkal. Nekünk most 23 hónapos a kisfiúnk és 2024-ben 3 szor utaztunk vele repülőgépen, az utak 2-3 óra közötti időintervallumban voltak és nekünk az útak többségét végig aludta. Hozzá teszem Ő amúgy is jó gyereknek mondható. Nem őrjöngő, idióta, mint néhány vele egykorú gyerek, mondjuk nem is engedünk neki Tv-ét, laptopot, telefont, tabletet, semmit, inkább mi nem nézzük ezeket, ha nem muszáj.

Visszatérve, vele megjártunk két földközi tengeri hajóútat, Róma, Barcelona, Marseille, Geonova, Milánó, Valencia, Tartagona. Nyáron egy hetes AL út Rodoszon, és nem bántuk neg. Így Ő már hatszor repült, De! Abban egyetértettünk, hogy amíg nincs 1 eves nem repülünk vele, másik, hogy 3 éves koriáig nem hagyjuk el Európát (utana viszont nagyon is :) ).

Ami a lényeg, vele is leeht pihenni, aki ezt mondja Fingja sincs, a másik, hogy nem emlékszik majd ra, ez emkkora ökörség! Nyilván nem sok emléke lesz, de!!!!! Az, hogy utazunk annyira feldobja, amint megérkezünk egy uj helyre altszik rajta az izaglom es boldogság :) , plusz nagyon is hozzaszokik az utazáshoz, és ez a legfontosabb, hogy minél tobbet utaztunk vele, Ő is annál rutinosabba lett. Peryze a szülőknek is kell a rutin. Pl nekunk bevalt a Manduca hordozó, Yoyo2 összecsukható, repülőre felvehető babakocsi, sorolhatnám.

Szóval megéri kis babával utazni? A kérdésre a válasz nekünk meg, de 1 eves kor felett. Most jön a kistesó, vele is belföldre megyunk majd idén, de jövőre mar külföld. Irthon meg sem közelíti a vendéglátás egy Görog, Olasz stb

.. tengerpartot.

Nekünk ez a tapasztalat (mondom ezt ugy, higy 5 honaposan Siófokra vittük félpanzióval 4*os hotelbe,kritikán aluli az egész város vendéglátása, drága, szervizdíj, stb..,rossz időjárás július közepén, és nem olcsobb, mint az 1 millió forintos Rodoszi utazásunk volt tengerparton.

Amiket írtál nekünk is a listán vannak, de ha majd a 3 eves kört elérik, addigra ugyis megtanulnak repülőn viselkedni, és hozzászoknak az utazáshoz, mi pedig gőzerővel gyűjtögetünk hozzá :)

Nekem ez a véleményem. :)

jan. 5. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!