Melyik a jobb uticél Mauritius vagy a Dominikai Köztársaság?
Mauritius gazdagabb, kevésbé szennyezett, kisebbek a társadalmi különbségek, földrengés, cunami szempontjából sokkal jobb a fekvése.
Az ár az hasonló a két országban, de mivel a Dominikai Köztársaság itt van a szomszédban, Mauritius pedig egy egzotikus, távoli helyen, ezért vissza nem térő alkalom oda utazni.
Programok szempontjából Mauritius izgalmasabb.
Voltam mind a kettő helyen. Mauritiuszon 3 évet éltem.
Mauritiusz sokkal jobb. Sok program van, lehet sokat nézelődni, kocsikázni, kultúr programok stb. Dominikán egy hét grillcsirkézés után már azon gondolkozunk, hogy a hotelben adott ingyen rhumba folytjuk magunkat az unalomtól. Persze ez is mindenkinek más, de véleményt kérdeztél szóval...
Én is Mauritiust javasolnám. Többször voltam már, és még mindig nem untam meg. Lehet sokmindent csinálni, és jóval olcsóbb, mint pl Seychelles.
De lehet kombinálni Mauritius - Réunion utat is (fél óra a táv repülővel), na akkor aztán tényleg nem fogtok unatkozni, és olyan tájakat láthattok, hogy a szátok tátva marad.
"Az ár az hasonló a két országban, de mivel a Dominikai Köztársaság itt van a szomszédban, Mauritius pedig egy egzotikus, távoli helyen, ezért vissza nem térő alkalom oda utazni."
Mekkora troll. Egyforma távolságra vannak.
Ami a Seychelle-szigeteket illeti, oda ajánlok egy elbújós programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!