Kezdőoldal » Utazás » Előkészületek » Melyik a jobb uticél Mauritius...

Melyik a jobb uticél Mauritius vagy a Dominikai Köztársaság?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ezek nem olyan hátizsákos uticélok de hol lehet több programban részt venni meg hol van esetleg látnivalók? Nem csak áztatni szeretném magam a tengerparton hanem kicsit mozgaoamsabb nyaralásra gondoltam. Esetleg még a Seychelle szigetekrol mi a véleményetek?

2019. júl. 5. 18:39
 1/7 A kérdező kommentje:
Mindenféle képen ezen 3 uticélról érdekelne a véleményetek. Jah és az lemaradt hogy árkategóriában repjegy ilyesmi hasonló e a 3 hely? :)
2019. júl. 5. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mauritius.
2019. júl. 19. 10:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Ki tudnád fejteni miért? Voltál már ott?
2019. júl. 19. 16:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mauritius gazdagabb, kevésbé szennyezett, kisebbek a társadalmi különbségek, földrengés, cunami szempontjából sokkal jobb a fekvése.

Az ár az hasonló a két országban, de mivel a Dominikai Köztársaság itt van a szomszédban, Mauritius pedig egy egzotikus, távoli helyen, ezért vissza nem térő alkalom oda utazni.

Programok szempontjából Mauritius izgalmasabb.

2019. júl. 20. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Voltam mind a kettő helyen. Mauritiuszon 3 évet éltem.

Mauritiusz sokkal jobb. Sok program van, lehet sokat nézelődni, kocsikázni, kultúr programok stb. Dominikán egy hét grillcsirkézés után már azon gondolkozunk, hogy a hotelben adott ingyen rhumba folytjuk magunkat az unalomtól. Persze ez is mindenkinek más, de véleményt kérdeztél szóval...

2019. júl. 24. 04:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is Mauritiust javasolnám. Többször voltam már, és még mindig nem untam meg. Lehet sokmindent csinálni, és jóval olcsóbb, mint pl Seychelles.

De lehet kombinálni Mauritius - Réunion utat is (fél óra a táv repülővel), na akkor aztán tényleg nem fogtok unatkozni, és olyan tájakat láthattok, hogy a szátok tátva marad.

2019. júl. 31. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:

"Az ár az hasonló a két országban, de mivel a Dominikai Köztársaság itt van a szomszédban, Mauritius pedig egy egzotikus, távoli helyen, ezért vissza nem térő alkalom oda utazni."

Mekkora troll. Egyforma távolságra vannak.

Ami a Seychelle-szigeteket illeti, oda ajánlok egy elbújós programot.

2023. júl. 16. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!