Fiatal, egészséges szervezetet minimálisan. Nyilván nem lesz közben normális alvás (hacsak az átszállási idő alatt ki nem veszel egy szobát a reptéri hotelben, ami amúgy elég hasznos lenne sok szempontból), meg utána befigyel némi jetlag az időeltolódás miatt, de maradjunk annyiban, hogy túlélhető.
2022. okt. 5. 13:57
2/20 anonim válasza:
Fizikailag nem nagyon, mentálisan mosott sz.r leszel.
2022. okt. 5. 14:13
3/20 anonim válasza:
Hát figyelj, én reggel 4:40kor keltem, 6ra mentem dolgozni, ledolgoztam 8 órát, még aznap este 20:00kor indult a busz a reptérre, másnap hajnali 3kor indult a repülő, (4 órás út), a szállóba értünk 8kor, ott azt csak du. 1kor kaptunk szobát. 32 órát töltöttem alvás nélkül, én fiatal vagyok még (27) de már olyan ingerült voltam hogy ha valaki belém köt, azt megverem.
Ez volt 32 óra alvás nélkül. 😏
Szval ha tudsz aludni 1-2 órát, úgy kibírható. De nélküle halál.
2022. okt. 5. 14:19
4/20 anonim válasza:
A layover mennyivel jobb, mint a pihenő/útmegszakítás
2022. okt. 5. 14:39
5/20 anonim válasza:
Semennyivel! A layover kötelező rossz, az útmegszakítás/ pihenő meg szabadon választott.
2022. okt. 5. 14:44
6/20 anonim válasza:
layover alatt tudsz aludni valahol repteri/repter kozeli hotelben? Ha nem, egy mosogatorongy leszel erkezes utan ket napig legalabb jetlagen felul. Keress kisebb layoveres lehetoseget, meg ha dragabb is a repjegy, valoszinuleg jobban megeri.
2022. okt. 5. 16:48
7/20 anonim válasza:
Sokat utaztam ilyen idokkel (a csucs layover 18 ora volt) semmenyire nem visel meg, max kicsit faratabb leszel erkezeskor. Ha tudsz aludni akkor tudsz a repteren is aludni, sokan teszik.
2022. okt. 5. 17:36
8/20 anonim válasza:
Naa, azért ez nagyon egyéni. Én nem vagyok egy vén ember, de hogy egy ilyen útra kizárólag rendes szállodai megszakítással vállalkoznék csak, az biztos.
2022. okt. 5. 19:11
9/20 A kérdező kommentje:
árban konkrétan 150ezer ftnyi különbség lenne, ami azért nagy pénz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!