Mennyire viseli meg az embert a front?
A frontérzékenység fiatalokat és idősebbeket egyaránt megviselhet, ezért nem számít, hogy csak 28 éves vagy.
Mindkét frontra érzékeny vagyok és nekem is a 20-as éveimben kezdődött.
Melegfrontnál inkább aluszékonyabb, fáradékonyabb vagyok, nem tudok olyan jól koncentrálni, ezek elhanyagolható tünetek.
Hidegfrontnál markánsabbak a tüneteim, erős fejfájás, magas vérnyomás(ilyenkor nem is szoktam már mérni), álmatlanság, izomgörcsök, a 20 évvel ezelőtt eltört könyököm ilyenkor fájni szokott. Ez már kellemetlenebb, de elfogadtam és tudok vele élni. Javaslom, hogy te is vedd tudomásul, ne csinálj belőle nagy ügyet. Azt a pár napot ki lehet bírni, ha erős fájdalmaid vannak vegyél be fájdalomcsillapítót, ha feszült vagy próbáld meg a gyógynövényes nyugtatókat. Ne hagyd, hogy ez határozza meg az életedet, mert ez egy állapot, a tudomány mai állása szerint nincs rá gyógymód, ezért a saját hozzáállásodon kell változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!