Tényleg el lehet jutni Budapestről Londonba fapadossal kb. 5000 Ft-ból?
Skyscanner-en indítottam egy keresést jövő hétre, egyirányú BP-London járatra, és 5000 Ft a legolcsóbb opció (Ryanair-rel).
Ez igaz lehet? Magyarország egyik végéből a másikba egy buszjegy nem jön ki ennyiből, azért furcsa nekem.
Lehetséges. De ezért a pénzért egy kis hátizsákot vihetsz és random ülőhelyet kapsz, általában a középső ülésen nyomoroghatsz.
A légitársaságnak még mindig jobban megéri 5000 ft-os utasokkal megtölteni az üres helyeket, mintha részben üresen indulna el a repülő.
A feltett kérdésedre a válasz az, hogy NEM !
Ugyanis nem Londonba visz a fapados, hanem pl. az 50 km-re lévő Lutonba.
Onnan bejutni meg lehet ennek a többszöröse is függően, hogy busszal, vonattal vagy taxival mennél be Londonba.
(A mostani jegyárakat nem tudom, de majd megírják.)
A Ryanair Stanstedre visz, onnan is fél óra alatt a belvárosban tudsz lenni vonattal.
6-os, Hivatalosan Heathrow, London City, Gatwick, Luton, Stansted és Southend számítanak London repülőtereinek, úgyhogy az előtted szólóknak volt igaza. Arról nem is beszélve, hogy Stanstedről sokszor gyorsabban beérsz, mint LHR-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!