Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Milyen közvetlen járatok...

Milyen közvetlen járatok vannak Budapestről Bangladeshbe?

Figyelt kérdés

Sajnos nem látom, hogy menne oda járat átszállás nélkül..

Van ötletetek hogy tudnék átszállás nélkül oda utazni Budapestről?

2022. febr. 20. 09:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs. Nem tudsz.

De mi a problema az átszállással?

2022. febr. 20. 09:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Átszállás nélkül csak gyalogolni tudsz. Mondjuk a google maps ad közvetlen gyalogos útvonalat :D Csak átvisz többek között Oroszországon, Afganisztánon, Pakisztánon meg Indián is. 8046 km. az picit több mint 10 El Camino Pamplona és Santiago között. Szép kis túra lenne.

Na de viccet félretéve: átszállás nélkül nem tudsz repülni. Én a Turkish Airlinest javaslom, biztos van olcsóbb ajánlat, de imádom a TA-t és legalább kényelmes meg jó a szolgáltatás.

2022. febr. 20. 10:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért lenne oda közvetlen járat? Egy átszállàsos megoldàs több is van.
2022. febr. 20. 14:04
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem tudom miért, azt gondoltam van közvetlen járat. Soknak találtam a 12 órás utat. Megnéem a Turkish Airlinest.

2022. febr. 20. 19:37
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Most komolyan kepesek vagytok komoly valaszra egy ilyen kerdesre. Unatkozik es teszi fel a hulye kerdeseit. Majd pont aki Bangladeshbe keszul az nem tudja hogy lehet oda eljutni. Es meg kepesek vagytok etetni a trollt. Nem tudom melyikotok a fogyatekosabb.
2022. febr. 21. 00:43
 6/13 A kérdező kommentje:

Te vagy elég fogyatékos kedves utolsó! Azért érdeklődtem, mert bárhol kerestem nem találtam választ!

Te ne trollkodj itt, mert le tiltatlak!

2022. febr. 21. 09:42
 7/13 anonim ***** válasza:

6: mondjuk abból már kb. levonhattad a tanulságot, hogy ha a google nem tudja, akkor nincs is... :-)

Mindenesetre ha már valaha utaztál EU-s fővárosoknál v. nyaralóhelyeknél távolabbra, kb. világos kellene hogy legyen: nincs mindenhová közvetlen járat, még nagy európai közlekedési hub-okból sem!

2022. febr. 21. 09:58
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha úgy hívnak hogy Lölő akkor a magándzseteddel felkerekedhetsz holnap és mehetsz.

Ha nem, akkor csatlakozzásal tudsz menni . Qatar Airways Dohai átszállással

Emirates Dubai

avagy Turkish Airlines Isztambuli átszállással.

2022. ápr. 22. 16:24
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát, sajnos nem Lölő vagyok, de köszi :)
2022. ápr. 25. 08:40
 10/13 anonim ***** válasza:
Egészségedre! Ha kimentél majd légyszi' írd meg milyen volt. Mi októberben mennénk.
2022. ápr. 25. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!