Ryanairnál légi társaságnál lehet kérni, hogy a kézi poggyászomra is tegyenek olyan poggyász azonosítót,amit feldaott poggyásznál?
Félek, hogy fedélzeten a háti táskámat ami,egy kisebb poggyásznak számít, ellopják tőlem, vagy összetéveeztik az ennyémmel. Vagy a poggyászomból ellopják a pénzem.
Soha nem utaztam még Ryanair légitársasággal, de csak rosszat hallottam eddig róla. A kézi poggyászokra lehet kérni valamilyen azonosítót, mert nem lehet tudni utazás során, hogy mi történik velünk, de bármi megtörténhet.
Nem fognak neked rátenni semmit, de téged mi akadályoz meg abban, hogy otthon ráköss egy szalagot/rátegyél egy matricát, sőt: árulnak kifejezetten olyan bilétát, amire még az adataidat is rá tudják írni.
Ellopni senki nem fogja tudni, mert hova menne vele!? Egyszerre szálltok fel, és egyszerre szálltok le, addig meg a gépen vagytok összezárva. A széked alá is teheted, vagy a fejed fölé. Nem szokás kézipoggyászokat lopkodni. (Nyilván nem tennék bele milliókat, vagy aranyékszereket, ha nem muszáj.)
A Ryanair tényleg a legrosszabb, szerintem is.
Bármi megtörténhet: a végén még magadtól is megtanulod felismerni a csomagodat, és a nyálcsorgatás visszatartása mellett azt is megtanulod, miképp figyelj a csomagodra önerőből.
Akár még az is összejöhet a végére, hogy ráérzel, a Ryanair az egyik legtutibb légitársaság. Pontos, olcsó és épp megfelelő.
Rá fogok tenni valamit, amin rajta van a nevem. Csak azért kérdezem mert a Pegasus társaságnál adtak, és azon volt a egy szelvény szám a lopások elkerülése végett.
Csak rosszat hallottam, hogy mindig késik vagy elveszik a poggyász ezért kérdeztem, de oda figyelek mindenre, hogy velem ne történjen semmi ilyen.
Utolsó miért írod, hogy olcsó?
Most akartam hozzá tenni + feladott 10 kg bőründött és valmi 18.000 Ft-ért tette hozzá.
7
Járatfüggő, de gyakoribb hogy nincs magyar sztúi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!