Mennyire számít a Ryanairnél 5 cm?
Figyelt kérdés
Az ingyenesen felvihető személyes csomaghoz 40x25x20 cm van megadva, de az én laptoptáskám, amit vinni akarok, egyik mérete 5 cm-rel több, 30 cm. Ezzel szoktak foglalkozni? Én mostanában nem utaztam repülővel, de amikor régen még gyakran jártam a Wizzairrel, arra emlékszem, hogy pár centi eltérés ott nem számított.2022. aug. 13. 17:04
1/6 anonim válasza:
Mindent vagy semmit.
A méregetés csak a nagyon nyilvánvaló esetekben irányul 1-1 utasra, egyébként sokkal gyakoribb, hogy vagy mindenkinél, vagy senkinél. Laptoptáska esetén annyira nem paráznék, főleg, ha kicsit össze tudod nyomni az oldalát. Ne pakold csurig, hogy ne legyen annyira nyilvánvaló.
2/6 anonim válasza:
Van hogy mindenkit mérnek, és fél centi miatt is bünternek. Az más kérdés hogy erre 3-4 órát késő járatoknál nincs idő, meg amúgy is egy keretbe kell belegyömöszölni,ha nem lóg ki akkor jó vagy. De én szeretek a mérethatárokon belül lenni. Ha kell valami majd ott megveszem, még mindig olcsóbb mint poggyászt feladni vagy a büntit fizetni. Ha meg kicsivel több cucc kell ott a priority. Ár-érték arányban az is elég jó.
3/6 anonim válasza:
A covid óta nem jellemző a méricskélés.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor megkockáztatom ezt a kis táskát.
2022. aug. 17. 22:25
5/6 anonim válasza:
szia! én vasárnap utazom velük és nekem is nagyobb 5 centivel a poggyászom. nálad megmérték, volt belőle probléma ?:)
6/6 A kérdező kommentje:
Nem néztek semmit, simán átment a kicsit nagyobb csomag a Liszt Ferencen.
2022. szept. 24. 13:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!