Az igaz hogy a repülő gépen fájhat az ember foga? A légnyomástól ? Most hallottam ezt először
Egy csehszlovák sorozat elhíresült mondata: Ha a hülyeség fájna, attól még nem bisztos, jogy maga üvöltene.
Ezt annak üzenem, aki ezzel etetett.
6
Ha nem is a reülés miatt de szimpla szájhigiéniai okoból elmehetnél fogorvoshoz megcsináltatni.
Én úgy tudom, ha épp gyulladásban van, akkor fájhat leszállásnál.
Épp gyökérkezelés alatt áll egy fogam. Ideiglenes töméssel begyulladt. Mondtam, hogy épp repülni készülök. Kiszedte a tömést, üresen hagyta és adott antibiotikumot. Indulásig lement a gyulladás, semmi gondom nem volt vele.
#3: A csehszlovák tévésorozat (Kórház a város szélén) eredeti mondata inkább így hangzott: "Ha a hülyeségnek felhajtó ereje lenne, maga itt már rég úgy lebegne, akár egy galambocska." Csehül: "Kdyby hloupost nadnášela, tak vy se tady budete vznášet jako holubička." (Miloš Kopecký, Štrosmajer ortopéd doki szerepében).
Csaxóltam...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!