Vissza utasithatja a Ryanair a reklamaciom munkaerohianyra hivatkozva, mikozben tobb mint 3 orat kesett?
flightright.com
Abszolút egyszerűen végig tudsz menni, egyből kidobja, hogy jogosult-vagy-e vagy sem a kártérítésre.
Levonnak valamennyit a törvényes kártérítésből, de profin intézik, és megkapod (ha jár)
Elso valaszolo, akkor a repuloternek kene irjak es reklamaciot kerni? Ugyanis az, hogy munkaero hianyban vannak, ami tudtommal Budapesten nem volt, csak a celallomasomon, igy arra nem foghatnak szerintem, csak kellett nekik valami indok.
Valakinek akkor is fizetnie kellene a kesesert, mert mi ott voltunk idoben, es semmilyen rendkivuli dolog nem tortent. Valakinek ez a hibaja volt, csak ez a problema, hogy mindig megy a legitarsasagok es a repuloterek kozt a vita, de en mivel a Ryanairrel kotottem biztositast meg veluk szerzodtettem le, szerintem nekik lenne a dolguk elintezni nekem, ami vissza jarna.
Masodik valaszolo, koszonom, elvileg vissza jarna 800 euro, amibol ok levonnak 300-at, igy lehet megprobalom inkabb magam intezni, azert az eleg sok penz. Ha nem sikerulne akkor bevonom oket is.
EU261/2004, ez az amit keresel. 3 óra fölött valóban jár kártérítés, ráadásul a légitársaságnak kell bizonyítania, hogy rajta kívülálló okokból késett.
Ami számodra bizakodásra adhat okot, hogy valóban megpróbálnak a légitársaságok lerázni.
Ami miatt nem örülnék a helyedben: a Ryanair jól szervezett és pontos cég. Tényleg önhibájából nagyon nagyon ritkán késik. Ha munkaerőhiányra hivatkozott, adott repterek esetében még igaz is lehet.
Amit tehetsz: megkeresel valamilyen behajtó céget. Direkt nem írok neveket, mindegyik egyformán alkalmatlan kókler, és mindegyik elkér kb 30 százalék jutalékot a semmiért. De egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!