Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Milyen repülővel utazni?

Milyen repülővel utazni?

Figyelt kérdés

Először fogok repülővel utazni, és egy kicsit félek, hogy milyen lesz. Persze nagyon várom, mert biztos csodálatos élmény, de ettől függetlenül félek, hogy esetleg rosszul leszek a repülőn. 2 órás út. Kinek milyen tapasztalata van?

Köszönöm a válaszokat! :)

2022. aug. 8. 20:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Felszállás hirtelen élmény, utána jó lesz.
2022. aug. 8. 20:44
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Felszalals, leszallas es a turbulenciak jo elmeny a tobbi dog unalom.
2022. aug. 8. 21:38
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

Amíg felfele megy addig kellemetlen egyenesbe áll akkor jó fülhallgatót vigyél nagyon hangos és monoton

Ha szerencséd van nincs felhő tudsz majd nézelődni

2022. aug. 8. 21:50
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Semmi extra kb mintha buszoznál csak több cécóval jár a beszállás.
2022. aug. 8. 22:40
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Ha tartasz a repüléstől, akkor a turbulenciától megijedhetsz. Azt fogod érezni, hogy erősen ráz, remeg az egész repülő, de ez teljesen normális, még soha egyetlen repülő sem zuhant le emiatt. Egyáltalán nem kell félni emiatt.
2022. aug. 9. 11:09
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

3

Annyival egészíteném ki hogy zajszűrős fej vagy fülhallgatót érdemes vinni mert elég hangos a gép. Mint kb egy régi busz.

2022. aug. 9. 11:56
 7/12 anonim ***** válasza:
60%

Hát, én kétszer utaztam, de soha többet. Gyűlölöm.

De te más vagy, remélem neked pozitív lesz, vagy csak maximum amolyan szükséges rossz.

2022. aug. 9. 13:30
 8/12 anonim ***** válasza:
86%

A legjobb élmény a felszállás. A repülő rááll a kifutópályán egy hosszú egyenes szakaszra és felgyorsít vagy 300 km/h-ra, aztán felszáll.

A kilátás először olyan mintha a google maps műholdas verzióját néznéd, majd ahogy tovább emelkedik a gép, már látod a felhőket is.

Aztán jön a dögunalmas rész.

A leszállást, ha jól teszi le a gépet a pilóta, alig érzed meg, ha kevésbé jól, akkor hirtelen egy csapódást fogsz érezni.

Nekem amúgy nagy élmény még mai napig a repülés, kivéve az eseménytelen unalmas részeket.

Ami rossz lehet, az a füldugulás a fel és leszállásnál, a nyomásváltozás miatt.

Nem kell félni, én soha nem voltam még rosszul a repülőn, pedig a buszos utazásoknál elég gyakran megesik.

2022. aug. 9. 14:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A fentiekhez egy dolgot tennék hozzá: a szárny nem olyan "fix" és merev mint hinné az ember, eléggé "huppog" menet közben.

Ez normális jelenség viszont én nem tudtam első alkalommal, így halálfélelmem volt miatta. 😅😅

2022. aug. 9. 16:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Én mindig rosszul vagyok az autóban, a buszon és hajón, viszont repülőn meg semmi gond nem volt, pedig repültem már 15 órát is, idén 9 órát 2 gyerekkel, a 2 órás út nagyon gyorsan el fog telni, elvezd a kilátást!
2022. aug. 24. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!