Milyen repülővel utazni?
Először fogok repülővel utazni, és egy kicsit félek, hogy milyen lesz. Persze nagyon várom, mert biztos csodálatos élmény, de ettől függetlenül félek, hogy esetleg rosszul leszek a repülőn. 2 órás út. Kinek milyen tapasztalata van?
Köszönöm a válaszokat! :)
Amíg felfele megy addig kellemetlen egyenesbe áll akkor jó fülhallgatót vigyél nagyon hangos és monoton
Ha szerencséd van nincs felhő tudsz majd nézelődni
3
Annyival egészíteném ki hogy zajszűrős fej vagy fülhallgatót érdemes vinni mert elég hangos a gép. Mint kb egy régi busz.
Hát, én kétszer utaztam, de soha többet. Gyűlölöm.
De te más vagy, remélem neked pozitív lesz, vagy csak maximum amolyan szükséges rossz.
A legjobb élmény a felszállás. A repülő rááll a kifutópályán egy hosszú egyenes szakaszra és felgyorsít vagy 300 km/h-ra, aztán felszáll.
A kilátás először olyan mintha a google maps műholdas verzióját néznéd, majd ahogy tovább emelkedik a gép, már látod a felhőket is.
Aztán jön a dögunalmas rész.
A leszállást, ha jól teszi le a gépet a pilóta, alig érzed meg, ha kevésbé jól, akkor hirtelen egy csapódást fogsz érezni.
Nekem amúgy nagy élmény még mai napig a repülés, kivéve az eseménytelen unalmas részeket.
Ami rossz lehet, az a füldugulás a fel és leszállásnál, a nyomásváltozás miatt.
Nem kell félni, én soha nem voltam még rosszul a repülőn, pedig a buszos utazásoknál elég gyakran megesik.
A fentiekhez egy dolgot tennék hozzá: a szárny nem olyan "fix" és merev mint hinné az ember, eléggé "huppog" menet közben.
Ez normális jelenség viszont én nem tudtam első alkalommal, így halálfélelmem volt miatta. 😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!