Mennyivel bonyolultabb repülővel utazni, mint vonattal?
Elolvastam, amit lehet, a reptér weboldalán. Most fogok először repülni, eddig csak vonattal utaztam nagyobb távon (nemzetközi szinten is). Úgy érzem, hogy:
1. összerakom a papírjaimat, cuccom, kimegyek
2. leadom a csomagomat
3. ellenőrzik a kis táskámat és a papírjaimat és felszállok
Valamiért úgy érzem, hogy ez se lesz bonyolultabb, mint a vonaton, relative egyértelmű a folyamat. Tényleg így van, vagy csak naív vagyok és tök sok minden vár rám, amit most előre nem is látok?
Szerinted bonyolultabb repülni, mint vonattal menni?
Nem bonyolult,de fel kell készülni idegileg,ha késik a gép,várakozni kell stb...
Jó utat :)
A biztonsági ellenőrzés sem mindig "megnézik a táskádat".
Övek, csatok, fémek le, zsebek üresen, és volt, hogy nekem még a talpbetétet is ki kellett szedni a cipőmből. A sorakozás is jelentős idő lehet, ha éppen összetorlódtak. Önző emberrel nem találkoztam, azért aki repülőre ül, általában van egy minimális kultúrája, mondjuk a személyvonathoz képest. Lehet, hogy a nyaraló charter járatok mások, az lazább, de nekem ott se volt utassal semmi gondom. Vonaton ellenben volt. Viszont a vonat jó nagy, tudsz menet közben mozogni és én kerestem egy helyet egy fél kilóméterrel arrébb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!