Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mennyivel bonyolultabb repülőv...

Mennyivel bonyolultabb repülővel utazni, mint vonattal?

Figyelt kérdés

Elolvastam, amit lehet, a reptér weboldalán. Most fogok először repülni, eddig csak vonattal utaztam nagyobb távon (nemzetközi szinten is). Úgy érzem, hogy:

1. összerakom a papírjaimat, cuccom, kimegyek

2. leadom a csomagomat

3. ellenőrzik a kis táskámat és a papírjaimat és felszállok

Valamiért úgy érzem, hogy ez se lesz bonyolultabb, mint a vonaton, relative egyértelmű a folyamat. Tényleg így van, vagy csak naív vagyok és tök sok minden vár rám, amit most előre nem is látok?

Szerinted bonyolultabb repülni, mint vonattal menni?

2022. jún. 12. 22:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem bonyolult. Mindent tudsz, ha elolvastad a tudnivalókat.
2022. jún. 12. 22:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Érdekes hullámvasút ez, hogy egyik pillanatban tök nyugis vagyok, aztán meg nagyon izgulok, hogy mi-hogy lesz :))) Köszi a választ! Biztos simán fog menni, csak még "szűz" vagyok :)
2022. jún. 12. 22:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem szeretek repülni, főleg ha kisebb útra kell mennem. Tényleg nem bonyolult, nagyjából le is írtad a menetét. Inkább ami nehezen elviselhető, a sok önző emberek akik a várakozási idő alatt sem képesek felfogni, hogy rajta kívül több ezer ember várja a gépét. Egyre nehezebb elviselni a várakozási időt. Ha tehetem inkább kocsival utazom (sűrűn megyek Anglia- Magyarország útvonalon)
2022. jún. 12. 23:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Kb ugyanannyi. Csak a reptér nekem 100 k-val messzebb van mint a vonatállomás.
2022. jún. 13. 04:26
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Arra azért figyelj, hogy időben kint legyél a reptéren, mert nem lehet csak úgy felpattanni, mint a mávra. Ha július közepén-végén utazol, inkább 3 órát javaslok és akkor nem fog kellemetlenség érni.
2022. jún. 13. 07:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem bonyolult,de fel kell készülni idegileg,ha késik a gép,várakozni kell stb...

Jó utat :)

2022. jún. 13. 11:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Kevesebb reptér van, mint vasútállomás, időben kell jegyet venni és mindenféle simlis módszerekkel vesznek rá, h ilyen-olyan plusz dolgot vegyél, nem vihetsz folyadékot a reptérre a kézipoggyászban, bent meg 600HUF fél liter víz. És néha csak angolul beszélnek a gépen (nyilván nem a magyar társaságoknál). De azért meg lehet szeretni a repülést, én szeretem.
2022. júl. 1. 17:38
 8/8 anonim válasza:

A biztonsági ellenőrzés sem mindig "megnézik a táskádat".

Övek, csatok, fémek le, zsebek üresen, és volt, hogy nekem még a talpbetétet is ki kellett szedni a cipőmből. A sorakozás is jelentős idő lehet, ha éppen összetorlódtak. Önző emberrel nem találkoztam, azért aki repülőre ül, általában van egy minimális kultúrája, mondjuk a személyvonathoz képest. Lehet, hogy a nyaraló charter járatok mások, az lazább, de nekem ott se volt utassal semmi gondom. Vonaton ellenben volt. Viszont a vonat jó nagy, tudsz menet közben mozogni és én kerestem egy helyet egy fél kilóméterrel arrébb ;)

2022. júl. 13. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!