Ryanair vélemények?
Sziasztok! Hajnalban indulok útnak Becsig és onnan indul a repülő Londonba. Ryanairrel megyünk. Mi róla a veleményetek? Igazából nem zavar ha kicsi a hely meg nagyon fapados csak érjen oda és legyen biztonságos.
Milyen tapasztalatok vannak 2022-Ben?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
12.
Na mert miért is lenne gáz? Azért mert érdeklődöm kinek mik voltak vele kapcsolatban a tapasztalatai? Még a teljesen ártalmatlan kérdés alatt is van egy olyan rosszindulatú valaki mint te. Ha nem a kérdésre válaszolsz, ne faradozz ennek a semmitérő válasz leírásával.
A teljesen ártalmatlan kérdésed szimplán ostoba. Persze kérdezősködnöd szabad, de utána vállald a lustaságodért, a tudatlanságodért a felelsősséget.
Így megy ez a való életben.
A héten jöttem haza Barcelonábol!
Oda és vissza is totál pontos volt az indulás.Az ülés helyeken is el lehet férni.Visszafelé nem kellett maszk sem, és folyamatosan italt és kaját kínáltak fel.Semmi probléma nincs a Ryanair el!
Köszönöm a válaszokat! Nagyon kedvesek vagytok! Már ideertem, szerencsére minden rendben volt!
Neked egyébként mi a problémád? Lustaság? Éppen azért nem vagyok lusta mert kiirtam a kérdést. Miért probléma ha nincsen tapasztalatom valamivel kapcsolatban azért megkérdezek másokat akiknek már volt?
Érdekes rajtad kívül mindenki tudott normálisan válaszolni.
Ha elfelejtesz online csekkolni, méreg áron tudsz a reptéren..
A késés és járattörlés náluk mindennapos.
Több repülőjegyet adnak el, mint ahány hely van, és abban bíznak, hogy néhány utas nem jelenik meg, lekési, stb. Ha mindenki megjelenik , akkor kisorsolják, hogy ki marad le. Nagy szemétség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!