Mi a legolcsóbb módja egy tengerparti nyaralásnak?
26 éves, egyedülálló nő vagyok.
Sajnos soha sem sikerült még eljutnom nyaralni külföldre (belföldre sem nagyon), gyerekkoromban a szüleimnek nem volt sok pénze, amiatt, most meg én élek egyedül pályakezdő tanári fizetésből (garantált bérminimum), így eddig soha sem sikerült elindulni.
Viszont annyira szeretném már látni a tengert... Ha egyedül utazom nőként külföldre, az mennyire veszélyes? Illetve mi a legolcsóbb módja az utazásnak? (Közlekedés, szállás, étkezés).
Bocsi, hogy nagyon hülyének tűnök, de tényleg semmi tapasztalatom sincs utazás téren.
4: szerintem a kempingezés annyira nem olcsó már mint mondjuk 20 éve, pláne ha valakinek semmi cucca nincs hozzá és vennie kell. Stoppot meg eleve kevesen vállalják be, nem is túl kiszámítható.
Igazából ami jelentősen leegyszerűsítené a dolgot az az lenne, ha lenne valaki aki elmegy a kérdezővel, és van kocsija :)
Kicsit számszerűsíteni kellene mennyit is tudsz erre fordítani. Az egynapos túrák tényleg a legolcsóbbak, de hogy ki hívná azokat nyaralásnak, az jó kérdés.
Jó, hogy Zala megyében vagy, zágrábi átszállással vonat+busz tetszőleges kombinációjával az összes horvát úticél elérhető. Viszont ha a munkád miatt kötve vagy legfeljebb augusztus végéig, plusz egyedül mennél és mégis saját szobában, apartmanban szeretnél lakni, az erősen megdobja a költségeket. Mostani árak mellett 5-6 napra még a kifejezetten spórolós, helyi boltból meg olcsó gyorskajásnál evős vonalon is minimum 150.000-et számolnék.
A kapszula lehet egy bérelhető szállás.
Ez lehet a jövő szállása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!