Kézipoggyászban felvihetek tempera festéket?
Sem utasbiztonsági ellenőr, sem festőművész nem vagyok, de szerintem a tempera gélnek minősül, abból pedig Budapesten egyenként max. 100 ml-es kiszerelésben vihető fel annyi, amennyi belefér egy 1 literes visszazárható, átlátszó műanyag tasakba. Még így is lehet, hogy (különösen fokozott terrorveszély esetén) megvizsgálják, és valamilyen okból nem engedik felvinni, vagy legalábbis vitatkoznod kell.
Szerintem jobban jársz, ha feladod. Mármint poggyászként :)
Kedves kérdező!
Én egy ilyen “hozzá nem értő ellenőr” vagyok. Hidd el, hogy elég kiterjedt ismeretekkel rendelkezünk kismillió olyan folyadékról, amely tartalmaz, vagy tartalmazhat olyan összetevőt, amely a légiközlekedés biztonságára veszélyes lehet. Igen viheted a temperádat. De ha valamilyen oknál fogva vizsgálni kell, és az erre használt eszközünk veszélyesnek minősíti akkor nem viheted.
Műhelytitok: a kutyát nem érdekli, hogy mennyire drága a festéked. A fedélzetre felvihető anyagok szabályzatát nem az alapján állítják össze, hogy mi mennyibe kerül. Ha ennyire félsz, akkor add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!