Tempera javaslatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tempera javaslatokat szeretnék kérni. Az egyetemre kell majd tempera, mivel nem művészetin vagyok, hanem műszakin, ezért egy gyengébb minőségi is beéri.

Mit tudtok ajánlani?

Sünissel dolgoztam az órán, de a 25 ml viszonylag hamar elfogy. Az egyik közeli írószerboltban kapható Südoros 500 ml-es tempera, 1300 forintért. Viszonylag jó árban van ennyi ml, nade minőségileg is megéri? Csak az alapszíneket venném meg, illetve a fehéret és a feketét.

Vagy esetleg a Pentart Junior? Csupán 300 forinttal drágább.

Ha esetleg mást tudtok ajánlani, ami nektek bevált, azt is megköszönöm. Nyugodtan ajánlhattok drágábbat is. :)

2022. máj. 12. 18:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Én Artzx Gelly Gouache-t használok, de ezt ajándékba kaptam, szerintem csak Amazonról tudnád beszerezni. Ami nekem korábban bevált, az a Budapest Tempera és a Windsor&Newton. Amúgy B~ temperából van direkt hatszínű készlet
2022. máj. 13. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!