Egynapos oda-vissza repülő út hova és melyik légitársasággal?
Nemsokára befellegzik a fapados légitársaságoknak. Nem fognak ezek a filléres prolik ész nélkül repkedni.
Meg nem beszélve arról, hogy 1 napra minek olyan messzire elmenni? Odaérsz, eszel valamit, aztán indulhatsz is vissza. Jó értem én, hogy lehet posztolni a Facebookra, de így mi értelme egy külföldi útnak?
4-es. Én például ugyanígy vagyok, mint a kérdező. Nincs pénzem most többnapos utazásra, viszont nagyon szeretek repülni és hiányzik, emellett persze a nevezetességeket is szeretem megnézni.
Ezért én is keresem az ilyen lehetőséget
Milánóban pl. nem csak annyi, hogy odamész, eszel valamit és vissza. Reggel 8-kor leszáll a gép, és este fél 11 körül vissza, ami azt jelenti, hogy kb. 9-től este 7-fél 8-ig a városban lehetek. :)
Ahogyan a 6-os írja.
Elmész egy 1 napos útra, de lehet, hogy csak egy hét múlva hoznak vissza...
Nem úgy kell nézni, hogy melyik légitársaság olcsó, nyilván valamelyik fapados lesz a befutó, ha Budapestről indulsz akkor nyilván a Ryanair vagy a Wizz.
Ha olcsó jegyet akarsz, akkor időben foglalj, gondolkodj előre.
Pár nappal előtte már jó drága is lehet a jegy.
Természetesen nem lesz "annyi" az európai fapados légitársaságoknak, egyelőre nyereségesebben működnek mint a legacy társaságok, leszámítva a Covid időszakát.
Értelmetlen összehasonlítani őket a hagyományos légitársaságokkal, teljesen más a működési módjuk, más a szerepük, célközönségük. Aki azt gondolja, hogy van két vállalat amik elvisznek A-ból B-be csak az egyik olcsón, a másik drágán, az teljesen tájékozatlan a témában.
Érdemes ilyen melegben figyelembe venni valamelyik északi nagyvárost is, el lehet bóklászni a Baltikumban, vagy Skandináviában is.
Legutóbb pl. Rigában voltam Baltic Air-el 120 euróért oda-vissza, igaz Bécsből, de még májusban vettem a jegyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!