Mi a helyzet a reptereken most?
Figyelt kérdés
Olvasni a járatok törlését munkaerőhiányra hivatkozva meg, hogy sok a késés. Mennyire gyakori ez, nem érdemes ez miatt most utazni?
Aki mostanában utazott itthonról az válaszoljon! Köszönöm!
2022. jún. 26. 10:41
1/8 anonim válasza:
Ezt minden második nap megkérdezed. Nem uncsi?
2/8 A kérdező kommentje:
Most kérdezem először te sok eszű.
2022. jún. 26. 10:56
3/8 anonim válasza:
Teljesen lutri, van járat ami idoben megy, mas kesik, nem lehet ezt igy előre megmondani
4/8 anonim válasza:
3-as jól írja. Rendkívül kiszámíthatatlan a helyzet, bár bizonyos helyeken lehet tudni, hogy nagyobb a gond, mint máshol.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem, de mondjuk nem mindegy, hogy 1 a tízből vagy minden második az amivel gond van.
2022. jún. 26. 11:18
6/8 anonim válasza:
Én is ezen kattogok most, mert pénteken utazom, de teljesen kiszámíthatatlan.
7/8 anonim válasza:
Értem hogy, érted de akkor sincs róla statisztika, a reptér oldalát elnezve 90% késik.
8/8 anonim válasza:
Idén ötször repültem, eddig megúsztam a késést/törlést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!