Leírná valaki, hogy pontosan, hogy kell repülőjegyet foglalni?
Egyszer a nagybátyám foglalt nekem, ki is fizette. AZ indulás előtt kb. két órával kint voltam a reptéren, de valami check in-t elfelejtett megcsinálni, így helyben kb. 50 eurót kellett kicsengetnem. Mondták, hogy " Jaj, ha pár percel előbb jövök.."- de ezt én sem értettem.
A másik, milyen megbízható oldalakat ismertek, jegyvásárlásra? Ami 100% biztos! Pár hónap múlva utazok és most szeretném magamnak intézni, de még soha nem csináltam ilyent.
Ez találtam:
Repjegy.hu
Köszönöm annak, aki segít.
Pedig egyszerű.
Klikkelgetsz. És ha elfogadsz egy őszine tanácsot, meghagyod a repjegy.hu-t a szellemi fogyatékosok játszóterének.
2: miért nem a kiválasztott légitársaság honlapjára mész....????
ez egy sz.r gyűjtőoldal....
Tessék, itt egy légitársaság... Követed a lépéseket... Idiótabiztosra van megcsinálva minden!
Nahát :D Ez egy ilyen oldal...kérdéseket lehet feltenni. Aki nem tud válaszolni, az törölje a fiókját. Abban szívesen segítek.
Afrikai út lesz, már sok helyen jártam, de mások intézték a jegyvásárlást. Most eldöntöttem, hogy én intézem.
A Wizz nyilván felejtős. AirFrance lesz, már találtam is oda-vissza jegyet, egy átszállással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!