Online repülőjegy vásárlás hogyan történik pontosan? Mire kell odafigyelni a jegy kiválasztásánál és a becsekkolásnál?
Figyelt kérdés
Most lenne az első utam. Ryanair vagy wizzairrel mennék, egy közepes méretű bőröndbe pakolnék.2021. nov. 13. 16:08
1/3 anonim válasza:
A pontos adataidat add meg, és ne vedd meg feleslegesen az összes fizetős szolgáltatást! A világ egyik legegyszerűbb és legegyérteműbb dolga. A szádba van rágva minden.
2/3 anonim válasza:
Az előírt méreteket kell figyelembe venni a bőröndnél.
Nem nagyon tudsz melléfogni, ha pl. egy hátizsákba pakolsz mert az összenyomható.
3/3 anonim válasza:
Annyira de annyira ÉRTELMESEN van minden leírva a weblapjukon. Elvégre a legostobább utasaikat sem szeretnék elveszíteni. Apró kis ikonokkal is segítik a döntést, hogy táskát viszel vagy bőröndöt, válastasz helyet vagy ők adnak. Szerintem ezt épp azért teszik, hogyte is megértsd.
Aztán a becsekoláshoz ugyanilyen képeskönyvet küldenek. Arra kell figyelni, hogy olvass és kattintgass.
Szerintem nagycsoportós óvada szint, amiről érdeklődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!