Ryanairtől kaptam emailt hogy a júli 1 után induló járatomra júni 17 után, ha nem mondom vissza levonják az extra profit adót, de még nem tették. Veletek volt hasonló?
Figyelt kérdés
Az általatok vásárolt repülőjegyre levonták már a 10€-t? Sokat repülök, de ez az extra profit adó új terület most számomra.2022. jún. 20. 15:04
11/12 anonim válasza:
Csak jelezném kedves 10-es, hogy elfelejtettél usert váltani :)
Ha a kiwitől vetted, miért nem a kiwinél reklamálsz?
Egyébként segítek is: belépsz a ryanair fiókodba a kiwitől kapott kóddal, és ott a foglalásra kattintva be tudod fizetni az adót.
De mondom, mivel épp annyi eszed van, hogy kiwitől veszel ryan jegyet, a többit intézd a kiwivel.
Megfizetted busásan a felárat.
12/12 anonim válasza:
Segítséget kértem, nem kritikát. De köszönöm kedves 11-es. Pont ilyen erkölcsi magaslatokból vártam tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!