Ryanairtől kaptam emailt hogy a júli 1 után induló járatomra júni 17 után, ha nem mondom vissza levonják az extra profit adót, de még nem tették. Veletek volt hasonló?
Ha sokat repülsz, akkor valószínűleg olvasol is. Ha pedig sokat olvasol, valószínűleg képbne vagy a dologgal, mi is ez.
Azt is tudhatod, hogy ezt az adót a magyar kormány vetette ki - igazságtalanul - ránk, utazókra.
Ráadásul úgy érzem, a Ryanair jobban képviseli a magyar polgárok érdekeit, mint maguk a magyar polgárok, vagy az ellenzéki pártok.
"Most ugye egye__n__lőre még elég kusza ez a Ryanair vs Magyar Kormány szituáció"
Nincs ebben semmi kuszaság! Orbán Viktor a vészhelyzetnek köszönhetően egyes egyedül azt csinál amit akar. Ki is adta a 197/2022. (VI. 4.) rendeletet az extraprofit adókról. Ennek értelmében a Rynairnek is be kell fizetnie a rendelektben szereplő összegeket. A Ryanair pedig a tájékoztatásnak megfelelően áthárítja ezt az utasokra és le is fogja vonni. Amit te szituációnak nevezel az egy műsor. Ismerjük O'Learyt, ő ilyen... sőt... még ilyenebb. Abban interjúban egész visszafogott volt :DD
A Wizz is át fogja hárítani, csak a Várati mentalitása kicsit más meg egyébként is a be van csicskítva az állami megrendelésekkel. Lásd vakcinaszállítás, szimulátoros és egyébk képzések a katonai airbus pilótáknak, stb. stb.
Ez a Zextraprofitadót ígyis-úgyis mi jobbágyok fogjuk megfizetni. Rosszebb esetben pedig még járatokat is fognak törölni. Köszönjük! Kellett ez mint egy falat 1000 forintos kenyér!
Szia!
Kaptam e-mailt, de levonni nem vonták még le tőlem.
Az előző vagyok.
Szóval ma beléptem a Ryanair profilomba és a foglalás kezelésénél ahogy rámentem, elő is ugrott egy ablak, hogy fizessem be a különadót, szóval nem levonják, hanem mindenkinek magának kell befizetnie, aki utazik.
Kiwitől vettem nem közvetlen Ryanair
Oda beleptem de nem láttam erről semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!