Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A Ryanairnek kifizezed az...

A Ryanairnek kifizezed az "extraprofit" adót utólagosan vagy inkább lemondod az utat?

Figyelt kérdés

2022. jún. 9. 23:07
A kérdező szavazást indított:
Kifizetem az adót mert utazni szeretnék
Inkább nem utazom és lemondom az utat
24 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
Nem háríthatják a fogyasztókra, jókora büntit kockáztatnak, ha tényleg meglépik, ráadásul a már kifizetett jegyekre is. Amúgyis elég sok rémtörténetet hallani, az öcsémmel a Wizznél esett meg, hogy nem működött az online checkin, egyszerűen nem nyílt meg. A reptéri pultnál azt mondták tudnakna hibáról, a helyszínen kell becsekkolni, 30 euró per fő. Na ezek után várhatják hogy mikor fogok repülni.
2022. jún. 10. 07:13
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Az 1-es válaszadó pontosan bemutatja az itt válaszolók átlagos értelmi színvonalát- Sosem utazik, kormányzati blődségeket hisz el, és hírből hallott cska a fapadosokról.

Egyébként igaza van a Ryanairnek, jogilag is, erkölcsileg is. Remélem a fidess-szavazók most hápognak.

Ezt érdemlitek bmeg.

2022. jún. 10. 07:40
 3/10 anonim ***** válasza:
29%

#2 ha működik az online checkin, teljesen jogos a díj, de ha az ő hibájukból nem működik és el is ismerik, ne húzzanak már le! Köcsög banda!

Azt elismerem, hogy nem őket kellett volna adóztatni, inkább a bankokat duplán, azok jobban megérdemlik, szó nélkül "ellopják" a pénzünk és még nekik áll feljebb.

2022. jún. 10. 07:45
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
A fåszt kell a bankokat duplán adóztatni. Látszik, hogy mennyit értesz a gazdasághoz, mert ha a bankok társadalmi hasznosságát fel tudnád mérni, nem írnál ilyen baromságokat. A kormány két kézzel szórta a pénzt a választások előtt, óriási a lyuk a büdzsén, be kell tömni a lyukat. És ezt a pénzt például olyan, a gazdasági növekedést veszélyeztető módon teremtik elő, ami például a hitelezést lassítja, drágítja, tovább lökve ezen az infláción...
2022. jún. 10. 07:57
 5/10 anonim ***** válasza:
11%
A bank egy szükséges rossz, semmi előnye azon túl, hogy a NAV lát minden pénzmozgást. A bankkártyát csak azért fogadják el sok helyen mert kötelező, de ott ia szájhúzva, meg mondvacsinált okból nem működik. De van amikor tényleg nem működik, venném a vonatjegyet az automatából 5 perc múlva induló vonatra, a terminál kommunikációs hibát írt ki, jegyet nem kaptam. Felszálltam a vonatra jegy nélkül, kalauz nem jött, ingyen utaztam. A túloldali bank hibája miatt kára keletkezett a vasúttársaságnak. Ha jön a kalauz, akkor hosszas huzavona is lett volna belőle, mert emiatt én pótdíjat egész biztos nem fizezzem volna, amihez a vasúttársaság minden bizonnyal ragaszkodott volna. Nem tudnak egy normális rendszert kialakítani, ami minden helyzetben alternatívája a készpénznek, de persze a számlavezetési díjat, kártyadíjat és a fizetésen kívül szinte minden tranzakcióra a díjat tudják önkényesen lelopni a számláról az akaratom ellenére, így ha elrontják, az én pénzem bánja. Írja ki, hogy ennyi az annyi, aztán ha jóváhagyom vonja le, de legyen lehetőség vitatni anélkül hogy nélkülözni kelljen a pénzem. Amíg ez nem így megy, addig lopják a pénzem, szívatnak engem és a kereskedőket is, megérdemlik a dupla adót.
2022. jún. 10. 08:27
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
#5 Mondjuk akkor töltsd le a MÁV appot, és vedd azon a jegyedet, most meg fogsz lepődni, a bankkártyád segítségével! :DDD
2022. jún. 10. 08:55
 7/10 anonim ***** válasza:
88%
3 foglalásom van. Kettőnél kifizetem egynél lemondom.
2022. jún. 10. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Nekünk családi nyaralás van kifizetve 5 főre.Igy is kifizetjük a plusz adót.
2022. jún. 12. 18:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Március óta terveztük az utat, most ennek ellenére is nagyon várjuk. Nem fogjuk lemondani vacak 4000 ft-ért, még ha tudjuk is, hogy nem volt szép húzás. Aki ki tud fizetni százezreket egy komplett nyaralásra, már nem ezen fog bukni a dolog.
2022. jún. 18. 15:04
 10/10 anonim válasza:
#6 nekem is egyből ez jutott eszembe. Van rendszer meg alternatíva, csak ki kell nyitni a szemünket ahelyett, hogy elveszünk a részletekben, én még a számláim nagyrészét is online fizetem alkalmazáson keresztül. :D
2022. jún. 29. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!