Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A volt párom Wizzair -es...

A volt párom Wizzair -es apikaciojaban van az én repülőjegyem is. El szeretnék utazni, de nem adja ide a jegyet. MIlyen módon juthatok hozzá a nevemre szóló jegyhez? Wizzairt lehet esetleg keresni ilyen esetben?

Figyelt kérdés

2022. jún. 2. 22:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
2022. jún. 2. 22:58
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Akkor buktál 97.000-et

Esetleg megkérdezed a wizz.t

vagy egy ügyéldet. pereskedés költsége???

Nekem 3 hónap alatteltört a protkóm felső része amit a xar.oral csinált Pesten 3 misiért Németországban 15.000 ért csináltak új felsőt. Pereskedni na ne vicceljünk...

Egyébként szemétség tőle... de... ilyen az élet...

2022. jún. 2. 23:01
 13/26 anonim ***** válasza:
72%

"Pesten 3 misiért Németországban 15.000 ért csináltak új felsőt"

Micsodaa??...

2022. jún. 2. 23:07
 14/26 A kérdező kommentje:
Az én nevemre szól az egyik, igen.
2022. jún. 2. 23:08
 15/26 anonim ***** válasza:
60%
Hívd fel és 5 perc múlva már ide is tudod írni, mit válaszoltak.
2022. jún. 2. 23:10
 16/26 anonim ***** válasza:
Na?
2022. jún. 2. 23:19
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha applikációban van,akkor azon a fiókon keresztül mutatható be kizárólag.

Vagyis, ha nem akarna betartani neked, akkor is csak úgy tudnád felhasználni, ha az ő adataival jelentkeznél be a saját eszközödön keresztül. Átküldeni nem tudná, ha akarná sem.

Abban az esetben, ha pdf formátumban is megvan a jegy, ami az appokra nem jellemző, akkor azt kinyomtatva tudnád használni.

Az ilyen foglalások általában internetes oldalon keresztül váltott menetjegyeknél jellemzőek.

A vásárlás véglegesítése előtt van az a kis négyzet, amit többnyire bepipál olvasás nélkül mindenki.

Abban van leírva minden, ami a felhasználáshoz kapcsolódik.

Ha regisztrálsz és elolvasod, abban megtalálod hogyan tudod bemutatni és felhasználni, amit vásárolsz.

Függetlenül attól, hogy a te nevedre szól nem nyilvánvaló, hogy a te tulajdonod, még abban az esetben sem, ha kifizetted volna neki.

Szóval sajnos nem hiszem, hogy el fogsz tudni utazni azzal a jeggyel.

2022. jún. 2. 23:31
 18/26 anonim ***** válasza:
76%
Teljesen mindegy, hogy kinek az applikációjában van a jegy. A foglalási számmal simán be lehet csekkolni máshonnan is. Illetve, ha már a becsekkolás is megtörtént, akkor az appból át lehet küldeni bárkinek a besz. kártyát.
2022. jún. 3. 01:29
 19/26 anonim ***** válasza:
75%
Nem akarok hulyeseget irni, de ha felmesz a wizzair weboldalara es tudod a nevet, meg a foglalasi kodot akkor elvileg ki kellene adnia a repjegyet. Na most hogy ezzel mit tudsz kezdeni, nem tudom. Mert becsekkolni szerintem nem tudsz, csak o. Esetleg ha kinyomtatod magadnak a repjegyet, es ugy mesz a repterre check-inre. De ha a foglalasi kodot se tudod akkor veszett ugy.
2022. jún. 3. 07:26
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
A 19-es forgatókönyve működhet. Bár a reptéri utasfelvétel fizetős, de még így is sokat takarítanál meg az általad jelzett különbözethez képest. Én a helyedben megkérdezném az ügyfélszolgálatot, hogy a foglalási kód (és az utas vezetéknevének) ismerete önmagában elég-e a reptéri check-in elvégzésére. Amennyiben nem, akkor még most mondd le a szállást.
2022. jún. 3. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!