Ha a környezetvédelem miatt radikálisan lecsökkentenék a repülőgépes utazásokat mennyivel változna az életetek? Tüntetnétek ez ellen vagy elfogadnátok?
Az enyém semennyire, mert 64 évem alatt egyszer repültem csak. Az is majáliskor egy 5 perces helikopteres kör volt csak.
De mi lenne a sok őrülttel, ha eltűnnek a chemtrailok?
A repülés súlyosan környezetkárosító, de nézetem szerint messze nem annyira, mint gondolják sokan.
Azt tudod, hogy sok országnak szinte kizárólagos jövedelemforrása a (külföldi) turizmus? Velük mi legyen?
Nem tüntetnék ellene, de azért lenne változás az életemben. Mondom ezt úgy, hogy kb 1000 km-es távig minden további nélkül megyek busszal, néha távolabbra is. Szeretem katni, hogy merre megyünk. Csak hát azzal elmegy egy nap, ami nem mindig fér bele.
Egyébként igen, szép ország ez. Viszont a 40 évem alatt már mindent láttam itt, ami érdekelt. És a többi ország is szép. :)
Semmiben, én pl utálok repülni, mert macera.
Kétórával előbb kimenni plusz kiérni a reptérre az pl Budapest-Ferihegy egy óra.
A bőröndöket dobálják, kilopnak belőle ezt-azt (jártunk így), plusz még a reptérről bedzsanázni a városba, ahol nincs értelmes közlekedés egy rémálom.
A körny.szennyezésről nem is beszélve.
Négyes, utazok is rengeteget belföldön, tényleg gyönyörű ország. De ettől még igenis érezhető, hogy egy ország lakossága mennyire világlátott, mert szerintem csomó jó dolgot el lehet tanulni máshonnan. Ötleteket lehet meríteni. Jobban megérteni más népeket és jobban együtt dolgozni velük utána.
Na ezekre segítség , ha gyorsan es olcsón el lehet jutni az adott helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!