Milyen munkám lehetne, ami repüléssel, repülőkkel kapcsolatos?
A repülős 0-24 órás. Olyan állást nem nagyon van ami csak nappalos műszakból állna.
Ha repülni szeretnél akkor stuvi, vagy pilóta. Más nem nagyon van :D
Ha mondjuk a wizz-nél stuvi az egész vállalható, ők nem járnak a világ végére, nem mennek el napokra. Igaz van amikor reggel 2-kor kell menni melózni.
De itt komoly orvosi alkalmassági feltételek vannak és egy elég komolyna angol tudásnak is lennie kell.
Földi állás rengeteg van. Akár a reptéren, akár a légiforgalmi irányítást végző HungaroControlnál, a légitársaságoknál, a szervizelést végző cégeknél, cargo terminálokban, stb. Végzettégednek, tudásodnak megfelelőt biztos lehet találni. Angol itt is kell.
FR alternatíva:
A tracking map menüpont kell neked
Itt pedig légiközlekedési eseményekről olvashatsz:
Állások
És egy igazán csajos állás:
Szia!
Én a reptéren dolgozom és nagyon szeretem!
"Földi utaskísérő" -ezt többször olvastam már itt a gyakorin, de ilyen pozíció, ilyen állás nem létezik. Nem tudom ezt honnan szedik néha.
A reptéren dolgozhatsz valamelyik légitársaságnál, mint cabin crew (légiutas kísérő), vagy mint "képviselet" (a légitársaságot képviseli, pl a check in, és beszállítás folyamatoknál), ehhez beszélni kell az adott légitársaság nyelvét.
Dolgozhatsz az Airport Zrt-nél vagy a Bud Security kft-nél. Mindkettőnél sok a nyitott állás:
Valamint van még három földi kiszolgáló: Airport-Service, Celebi, Menzies.
Náluk is folyamatosan van felvétel.
A reptéren gyakorlatilag mindenhol elég nagy a munkaerőhiány, szóval nem lesz nehéz állást találni itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!