Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ez így megoldható? Barcelonába...

Ez így megoldható? Barcelonába megyünk július végén nyaralni.

Figyelt kérdés
Néztem repülőjegyeket, és úgy olcsóbban kijönnénk ha oda Wizzerrel vissza rayanerel mennénk..Sosem repültem még, így nem tudom nagyon , hogy jobb jegyeket rendelni.Bőröndöt és ülőhelyet is akkor célszerű,vagy azt lehet indulás előtt pár nappal?Ha nem a repulotársaság oldalán rendelem,ott nem is ajánl fel ülőhelyet.
2022. márc. 29. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Cipőt a cipóboltból!

Repjegyet a légitársaságtól!

2022. márc. 29. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Minden további nélkül vehetsz egy jegyet az odaútra az egyik légitársaságtól és egy másikat a visszaútra a másiktól. De lehetőleg náluk vedd, ne közvetítőnél. Ezzel egyidejűleg érdemes a feladott poggyászt és az ülőhelyet is elintézni, mert ha később jut eszedbe, hogy mégis kéne, akkor már többe fog kerülni.
2022. márc. 29. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
persze, en is csinaltam mar igy
2022. márc. 29. 14:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen vehetsz külön-külön jegyet, de még korai a július végi repülőjegy töprengés.

Most még drágák a jegyek. Nézd őket napi szinten, de valamikor májusban vedd komolyna a vásárlást.

És igen, repülőjegyet a légitársaságtól.

2022. márc. 29. 16:01
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Májusban még biztos lesznek helyek?Mert a szállás már meg van,így az időpont is kötött és 5 en mennénk.

2022. márc. 29. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Helyek biztos lesznek, max. az ára kérdéses. Anennyiben fix az időpont és a jelenlegi ár elfogadható neked, akkor vedd meg most! Nem kell tovább görcsölni rajta.
2022. márc. 29. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:
26%

Tényleg azt ajánlaném kérdező, olvasgass ahelyett, hogy itt kérdezpősköds totális alap dolgokat.

Semmit nem tudsz - és értettél meg - a fapados jegyek árazásából. De ez csak azért van, mert negyed órát nem szántál rá.

Igen, májusban gyere vissza, de sokkal felkészültebben.

2022. márc. 29. 17:13
 8/8 anonim ***** válasza:

A helyedben nem hallgatnék itt senkire, és amint megfelel az ára azonnal megvenném a jegyeket.

Azt ugyanis senki sem garantálja neked -ekkora üzemanyagár ugrásoknál-, hogy biztosan olcsóbbak lesznek ekkor vagy akkor.

2022. márc. 29. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!