Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Van esély,hogy július 27-én...

Van esély,hogy július 27-én tudunk menni Albániába?

Figyelt kérdés
Eddig még nem törölték a járatot . Esetleg autóval is elmennénk,ha a repülőt törlik, de autóval lehetséges menni.
2020. jún. 22. 08:37
 1/5 anonim válasza:
74%
Igen, lehetséges
2020. jún. 22. 10:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, de nem biztos. Kövesd a helyi híreket.
2020. jún. 22. 11:29
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

Ha olvasod a nemzetközi sajtót, akkor láthatod, hogy a Balkánon épp tombol a járvány. Igen, jobban mint a tavasszal. Több a fertőzött és ennek az az oka, hogy a sok paraszt kivagyi úgy gondolta, bármit megtehet.

Szerontem nagyon komoly karantén kezdődik hamarosan. Montenegrón már most sem mehetsz át, észak Macedónia is elég rosszul áll fertőzésekben.

Titana elvileg több mint egy hete megnyitotta a repülőterét, de a bp-i járatokat eddig még mindíg törölték.

Azért mielőtt okoskodsz hogy autóval indulsz neki, gondolj arra, lehet még elmész, de van rá esély, hogy haza nem jössz.

2020. jún. 22. 16:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Bécsből mennénk
2020. jún. 22. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:
54%

Ilyenkor olyan vagy, mint egy agyhalott. Teljesen mindegy, honnan mész, ha ott megbetegedsz és nem engednek haza, vagy lezárják a határokat és azért maradsz ott.

Egyébként meg egy hónappal korábban még tényleg nem lehet semmit sem mondani.

2020. jún. 22. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!