Ha olcsó repjegyet keresel, milyen keresőt használsz?
Figyelt kérdés
Eddig a Google Flights-t ajánlották.
Ismer esetleg még valaki mást?
Vagy a Google Flights elegendő?
2022. márc. 25. 17:14
1/5 anonim válasza:
Bőven elegendő, csak tanuld meg használni és flexibilisnek lenni. Naptárnézet, flexibilis dátumok, az összes szóbajöhető indulási és érkezési reptér beállítása, ha abszolút mindegy hova mennél, akkor kontinensszintű keresés (csak beírod, hogy Europe, Asia, stb.), stb.
2/5 anonim válasza:
Én a google flights + skyscanner kombóra esküszöm.
3/5 anonim válasza:
Repjegy.hu
Aztán, ami jó, azt a légitársaság saját oldalán.
4/5 anonim válasza:
Most épp egyik sincs, ami minden igényemet kielégítené. Gugli flájcc alulról súrolja a használhatóság küszöbét. A többi full gagyi.
5/5 anonim válasza:
Google flights nem tökéletes de nekem messze az vált be a legjobban. A felfedezés funkcióban be tudod állítani hogy egy hetes utazás vagy hétvége legyen, illetve a hónapot is meg tudod adni vagy egész nyarat. Plusz akár egész európára kereshetsz, és az olcsóbbakat/népszerűbbeket ki fogja adni. Érdemes még bekapcsolni az ár nyomon követését ha már van konkrét dátum ötleted, mert napon belül is ezreket változhatnak az árak a fapados légitársaságoknál. A szálloda keresőjét viszont nem igazán ajánlom sokszor árban nem pontos és max. 6 emberre tud keresni, a booking sokkal megbízhatóbb ezen a téren szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!