Fogtál már ki extrém olcsó repjegyet egzotikus desztinációra? Hova és mennyiért?
Figyelt kérdés
Egzotikus alatt, nem feltétlenül pálmafás tengerpartot értek.2022. febr. 6. 13:36
1/11 anonim válasza:
Mi számít extrém olcsónak? Los Angeles voltam 20 ezer volt a retúr, az olcsó de nem egzotikus. Colomboba voltam 50 ezerért az mondjuk nem extrém olcsó meg nem is olyan egzotikus.
2/11 anonim válasza:
Egzotikus? Mint pl. az ausztrál óceán egy másik kérdésedben?
A reptéri kukákban akár ingyen is hozzájutni...
3/11 A kérdező kommentje:
Nem én írtam ki azt a kérdést. Sajnálom, ennyi örömed sem lesz ma :(
2022. febr. 6. 15:17
5/11 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyire számít egzotikusnak és olcsónak, de egy bahamai hajóúton voltam teljesen ingyen a barátnőmmel.
(Az egyik iroda adta kárpótlásul, mert elcseszték a repjegyünket.)
7/11 anonim válasza:
Sosem repulojeggyel inditok. Az csak egy tetel.
8/11 anonim válasza:
Nem egzotikus, de 64ezerért volt retúrom N.Y.-ba.
9/11 anonim válasza:
Magam sem tudom hogyan, de Brazíliába (Rióba, retúr, poggyásszal) Air France-szal mentem egy 130-as kört. Annak nagyon örültem. Pár darab ezresért voltam Tenerifén, akkor 18 évesen nekem az ilyen nagyon egzotikus volt (ma is annak tartom). Thaiföldre 85-ért mentem Turkish Airlines-szal. Ettől ki lehet fogni olcsóbbat, viszont a TA nekem bármilyen felárat megér.
10/11 anonim válasza:
Dublin - New York retur 99 euro Norwegian
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!