Hosszú repülőút közben hogy lehet aludni?
Figyelt kérdés
Sajnos egész hajnalban (egy átszállással) repülni fogok.
Jó lenne aludni, de eddig sosem tudtam utazás közben aludnk. Még buszon vagy vonaton se.
Viszek szemfedőt, de mivel egyedül utazom így félek nehogy valamit ellopjanak tőlem.
Ha valakinek lenne valami tanácsa azt megköszönném.
2022. márc. 3. 13:39
21/26 anonim válasza:
Alszol, felébredsz, megnézed, megvan-e mindened, ha te vagy pont a millióból az egy, akinek eltűnik valamije, szólsz a légiutas-kísérőknek. Lévén, hogy egy csőben utazik mindenki 10 ezer méteren, elég kevés esélye van a tettesnek elmenekülni. Ez már nem a Repülős Gizi korszak, mikor csak felpattantál a Bp-Miskolc járatra, majd leiszkoltál, mert nem volt szinte semmiféle visszatartás, biztonsági ellenőrzés.
22/26 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy elmenekül. Hanem azt nem tudom hogy találjam meg a több száz ember közül ki volt az pl.
Hiszen pont alszok...
2022. márc. 7. 19:28
23/26 anonim válasza:
22: ilyen paranoiákkal inkább ne utazz repülőn...
24/26 A kérdező kommentje:
2022. márc. 7. 19:39
25/26 anonim válasza:
Hogy lehet ? H´t becsukott szemmel. Igaz, nyitott szemmel még nem próbáltam.
26/26 anonim válasza:
Na most akkor örüjjé (sic!) mert találtál magadnak még egy bolond paranoiást... :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!