Bravoflynal vásárolt jegynél hogy van a check-in, ülőhely?
Vettem wizzair jegyeket a Bravoflynal, volt lehetőség hogy ők végezzék a check-int..
Ők választanak ülőhelyeket es küldik a beszállókártyákat? Ezt ki kell nyomtatnom? Várhatóan mikor küldik? áprilisban utazom.
A kapott foglalási számmal nem lehet bejelentkezni a wizzair oldalára?
Fel nem fogom, hogy mi vezet bárkit arra, hogy egy fapados jegyet ne közvetlenül a légitársaság oldalán foglaljon.
Ha nem vettél feladandó poggyászt (Pack&Save), akkor nincs ülésválasztás, a Wizz majd véletlenszerűen ad egyet. A Bravofly mindenért pénzt kér, még ha jár is választás a foglalásodhoz, konkrét kérést biztosan csak fizetés után engednének.
Egyébként a Facebook oldalukon 2000+ értékelésből egy kalapemelést érdemlő 1,1 csillagos átlagot hoznak, szóval neked is gratulálok a választáshoz.
Amikor kerested a repülőjegyet, fel sem merült benned, hogy megnézd másik oldalakon is? Ahogyna pl az első válaszadó mondta, pl a wizzair oldalán.
Két súlyos árat fizettél ezért. Egyrészt jelentősen drágábban vetted meg a jegyedet, mintha a wizzairnél tetted volna ezt.
Másrészt még annyi segítséget sem fogsz kapni az ügyfélszolgálatuktól, mint a wizzairnél kaptál volna.
Tanulópénz volt ez számodra. De vígasztaljon a tudat, hogy a tőled plusszban beszedett rengeteg pénzből újabb hirdetéseket fognak finanszírozni, hogy más balekokat is bevonzzanak.
Réadésul azért is fizettél, hogy a check int ők végezzék el. :)
Innentől mit vársz tőlünk?
Megoldhattuk volna lényegesen olcsóbban és problémamentesebben az utadat. De tudod mit? Edd meg amit főztél.
Köszönöm a többnyire hasztalan válaszokat. "Wizz majd véletlenszerűen ad egyet." Teljesen jó ha véletlenszerűen ad egyet, nem akartam plussz pénzt kiadni ülőhelyfoglalásért.
Wizzair oldalán 10 ezerrel drágább lett volna a jegy.
Akkor amit küldenek beszállókártya azon már rajta lesz hova kell ülni?
Ki kell nyomtatnom vagy elég telefonról bemutatni? Külföldön nem tudom hogyan nyomtathatnám ki a beszállókártyát.
Egyik válasz sem volt haszontalan.
Sőt. MEgtudhattad belőlük, hogy sokkal olcsóbban vásárolhattál volna a wizz oldalán. ÉS EZ TÉNY.
Kérlek a bravofly-nál érdeklődj a továbbiakban :)
Mondanám, hogy hazdudsz kérdező, de inkább azt mondom, utólag magyarázod a bizonyítványod.
Tudod, van egy szint, ami felett pontosan tudják az emberek, mi is a bravoly.hu. Segítek, beetető oldal a hülyéknek.
De szívesen látnék tőled egy aktuális összehasonlítást arról, mennyi MA egy wizz jegy a saját honlapjukon, és mennyi a bravoflynál.
En guarde. Te kezdesz.
Csak el tudom dönteni két ár között hogy melyik a több :)
Kérdésemre szeretnék választ kapni..nem játszadozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!