Le tudná valaki írni, hogy Amerikában az immigration interjún miket kérdeznek?
Meg ezt se tudtad kiguglizni?
Ezer helyen fenn van..
Vissza fognak fordítani.
Én akárhányszor mentem ki, megkértem a haveromat jöjjön ki, és ha fennakadás van, mint szállásadó fordítson nekem.
10 év alatt 2szer kellett segítenie, de mikor látták hogy helyi ember jött értem, mint itteni állampolgár már, pár perc alatt rendeződött minden.
4. Hogy került be a határ mögé az állítólagos haverod?
Jobb mesét eszelj ki... 😂
90-es évek óta kinn él, józsika!
Úgy került oda.
6. Nem érted...
A határ Másik oldalára!! Ahol az érkező utast - meg a belépés előtt - faggatja az officer.
Ahol az érkező utasok találkoznak azokkal,akik ott várnak rájuk ott várt mindig.
10 év alatt kétszer kellett segítenie, ahogy írtam, ilyenkor mondtam a vámtisztnek, mert nagyon rosszul tudok angolul, hogy ott az ismerősöm, aki a szállást is adja, ő mint jogi segítségem tudna válaszolni.
Megkeresték, és miután odahozták pár perc múlva már mehettem is.
Ennyi.
Nem tudom te hányszor jártál az usa-ban, én megszámolni sem tudom, ezért írtam hogy ennyi év alatt, kétszer kellett segítenie.
Csövi, te álmodozó!
Esetleg ha szállásban kell segítség, tud segíteni.
Terrorista-e ön?
Igen x Nem o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!