Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Le tudnátok írni, hogy érkezés...

Le tudnátok írni, hogy érkezéskor, induláskor mennyire nehéz tájékozódni a JFK reptéren? Mit hogyan kell csinálni, amikor belépek az ajtón? Mire figyeljek, hogy ne tévedjek el?

Figyelt kérdés
2022. febr. 9. 14:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%

19

Nem jöttél még rá hogy kamu?

2022. febr. 9. 16:47
 22/29 A kérdező kommentje:
Mi kamu? Még nem repültem, tehát nem vagyok tisztában a dolgokkal.
2022. febr. 9. 16:51
 23/29 anonim ***** válasza:
95%
22. Akkor miért nem az allítólagos barátoddal levelezed le ezeket, akihez mész??
2022. febr. 9. 16:53
 24/29 anonim ***** válasza:
92%
#23 ott a pont!
2022. febr. 9. 16:57
 25/29 anonim ***** válasza:
43%

Pár napja volt egy hasonló kérdés, de ott a kérdező vmi haverjával ment volna ki, és csak egyedül jött volna vissza...

Mindazonáltal nem értem, hogy egy tini lány (vagy fiú???) hogy lehet ennyire tájékozatlan manapság..

Ha meg felnőtt, akkor nem is mondok semmit.

2022. febr. 9. 18:01
 26/29 anonim ***** válasza:
79%

Lehet, hogy a kérdező is FUK - tag.

(fejben utazók klubja)

:)

2022. febr. 9. 18:02
 27/29 anonim ***** válasza:
Lehet ő is kokaint szeretne csempészni a barátjának..😂
2022. febr. 9. 20:10
 28/29 anonim ***** válasza:
#27: volt ilyen kerdés is? 😂
2022. febr. 9. 20:46
 29/29 anonim válasza:

Tényleg tök felkészületlen vagy. Mintha magamat látnám, ugyan ezt csináltam, de végül sikeresen átjutottam a JFK reptéri kihallgatáson, bár a telefonomat és a bőröndömet is átnézték. (szóval a f..os képeidet jobb ha letörlöd utazás előtt)

Nem fogsz eltévedni, ez biztos, de ha meg akarsz spórolni több órányi kínvallatást, akkor tanulj be pár dolgot angolul.

Kell egy cím amin lakni fogsz, ahhoz egy telefonos kontakt, megkérdezik miért mész ki, ha van rokonod az jó. Ha barátod van kint, megkérdezik honnan ismered és mióta. Kell legyen repjegyed visszafelé. Ha csak egy hétre maradsz egy címen és nem mászkálsz az államok között, akkor nem szaroznak sokat. Ha viszont gyanús vagy bevisznek kihallgatásra, ott már nem telefonálhatsz, és nem félnek hazaküldeni.

A leszállás után 2-3 óra sorbaállásra számíts.

2022. febr. 19. 20:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!