Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Azt honnan lehet tudni,...

Azt honnan lehet tudni, kapok-e enni a repülőúton?

Figyelt kérdés

Nem fapados, viszont lesz egy átszállás.

Önmagukban nem hosszú repülések, az egyik 3 órás, a másik 2 órás repülés.

Ilyenkor hol tudok utánanézni, hogy mi várható étkezés terén?

(Szóval ebdéljek-e a reptéren pl amíg majd várom a csatlakozást)

2022. febr. 6. 23:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%
2 vagy 3 órás úton megeszem a kalapomat, ha nem lenne egy kör péksüti vagy rágcsa vagy valami és egy kör innivaló. Legrövidebb repülőutam Budapestről Bécsre volt Austrian Airlines-zal, ahol kb. az utazómagasságot el se értük, mire elkezdtünk ereszkedni és ott is volt egy gyors kör innivaló.
2022. febr. 7. 09:27
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Mikor vetted a jegyet, mikor rákattintottál az általad választott időre, nem írta ki, hogy meals/beverages vagy ilyen kés-villa piktogramot? Én még rövid távon sem utaztam olyan nem fapadossal, hogy egy müzlit ne adtak volna. LOT-nak volt ilyen nagyon pici, kicsi gépe, ami propelleres volt, kegyetlen, konkrétan sétarepüléssel ment Varsóba és még azon is adtak egy csokit meg ásványvizet.
2022. febr. 7. 10:16
 13/23 anonim ***** válasza:

Légitársaság függő, már rég nemcsak a fapadosoknál van olyan, hogy nincs kaja. Azt is a fapadosok kezdték, hogy minden feladott csomagért fizetni kell, azt ma már sok legacy is így csinálja, legalábbis turistaosztályon.

De Európán belül rendes kaját (ami több mint egy nápolyi vagy egy szendvics) már évek óta csak a Turkish Airlinesnál kaptam.

Kulonben a jegyeden szerepel, hogy milyen ellátás lesz. “Snack”, “No service”, ilyeneket keress.

2022. febr. 7. 11:06
 14/23 anonim ***** válasza:
34%

Kedves kérdező, 2022-ben már a hagyományos légitársaságok sem szolgálnak fel kaját csak úgy a repülőiken. Valószínűleg kapsz mogyorót, újságot és vizet.

Igen, ez a fapadosok hozadéka, mert az emberek többnyire nem enni akarnak a repülőn aranyárban, hanem eljutni a célállomásra. ÉS ezért nem is hajlandóak külön fizetni. Még legacyknál sem.

Persze lehet, hogy te valami hiperdrága jegyet vettél, amihez lazac és francia bor is jár, de mivel annyi eszed sem volt, hogy beleírd a kérdésbe miféle jegyed van, ezt az eshetőséget kizárnám.

És én is szívből ajánlanám, hogy innentől a légitársaság ügyfélszolgálatánál érdeklődj.

2022. febr. 7. 12:30
 15/23 anonim ***** válasza:
77%
Európában rendes főtt kaját csak Aegean adott… Lufthansa, Finnair, KLM stb csak valami kávét asszem, még szendvicset sem.
2022. febr. 7. 13:06
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
A KLM-nel meleg ételt hosszabb utakon kapsz. 2,5-3 órás repülésnel időszaktól függőben szendvics, süti vagy keksz lesz csak.
2022. febr. 7. 13:09
 17/23 anonim ***** válasza:
65%
Finnair novemberben semmit nem adott egy hat órás úton, csak kávét (Helsinki-Las Palmas) Lehetett rendelni 20 Euróért foglaláskor. Viszont mivel nem írtad melyik légitársaság ajánlom, hogy nézd meg az adott társaság oldalán (onboard service).
2022. febr. 7. 16:09
 18/23 BeefEater ***** válasza:
75%

Még mindig nem mondtad melyik légitársaság és milyen osztály.

Britsh Airways például ad komplett meleg kaját, desszertet és az italfogyasztás is korlátlan Businessen. Economyn meg kapsz egy müzlit és egy flakon ásványvizet.

Én mindenkinek azt szoktam javasolni, hogy egyen a reptéren valamennyit. Volt már olyan, hogy nem ettem, mert út közben majd lesz rá időm. Beszálltunk és egy műszaki hiba miatt álltunk még 3 órát és az alatt semmit nem tudtak adni (és el sem adhattak semmit).

2022. febr. 8. 11:23
 19/23 anonim ***** válasza:
72%

Rovid tavu jaratokon a nem fapados sem ad rendes etkezest.

egy mini szendvics vagy par szem mogyoro

Amugy a legitarsasag honlapjara felmesz es leirja pontosan, hogy milyen fedelzeti szolgaltatast nyujt

2022. febr. 8. 15:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Európán belül 5 órás repülés ? Èrdekes, hogy milyen nagy lett Európa.
2022. febr. 9. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!