Sztem egyel elotte, a repcsin max nassolnivalot kapsz, chipset, meg ilyesmiket, de azokat is magadnak kell kifizetni (a gepen jo dragan adjak ezeket)
2022. febr. 7. 00:39
2/23 A kérdező kommentje:
Mondom NEM fapados.
2022. febr. 7. 00:45
3/23 anonim válasza:
Akkor passz, irj a legitarsasagnak es kerdezd meg toluk
2022. febr. 7. 00:46
4/23 lencsefőzelék válasza:
Amikor nem fapadossal utaztam, lehetett választani kaját foglaláskor/vásárláskor. Benne volt az árban. Volt, hogy opcionálisan lehetett 5 euróért szendvicset kérni egy egyórás úton (szintén vásárláskor). Szóval ha ilyen nem volt, mikor vetted a jegyet, akkor szerintem kaja sincs benne, de azért kérdezz rá, ahogy 3-as javasolta.
2022. febr. 7. 02:17
5/23 anonim válasza:
Ma már nem ennyire magától értetődő , hogy van-e fedélzeti ellátás , mert az tény, hogy a fapadosoknál nem jellemző (bár mondjuk a flydubai például adott valami egyszerű kaját ingyen), de egyre több nem lókoszt légitársaság is fizetőssé teszi ezt rövidebb járatokon , turista osztályon.
Ezért ha ez fontos kérdés, a légitársaság honlapján találod meg, hogy mi náluk a rendszer.
2022. febr. 7. 02:53
6/23 anonim válasza:
Van egy hihetetlen ötletem: hívd föl a repteret, vagy a légitársaságot, és tölük kérdezd meg. Fogadok, hogy erre nem is gondoltál......
2022. febr. 7. 04:57
7/23 Isti22 válasza:
Ami nem fapados, az mindig ad valamit. Azt hiszem az előírás az, hogy 90 vagy 120 perc után kötelező felszolgálni valamit, szóval nem fogsz éhenhalni, nyugi.
2022. febr. 7. 06:36
8/23 anonim válasza:
Melyik legitarsasag? Alapból az oldalukon fent van, hogy milyen hosszú úton mit adnak.
2022. febr. 7. 07:04
9/23 anonim válasza:
Egyél a reptéren. Abból nem lehet baj.
2022. febr. 7. 07:34
10/23 anonim válasza:
A nem fapados sem mindig ad vmit. Pl. A swiss/edelweiss régebben a covid előtt a kicsit több mint 1 órás úton is adott, általában szendvicset. A covid óta a hosszabb úton is csak vizet és csokit. Persze vehetsz a gépen kaját, csak korábban nem kellett fizetni érte.
Csak Európán belül utaztunk, de volt hogy 3-3,5 órás repülés volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!