Hogyan működik a repülés?
19 évesen nulla nyelvtudással repültem elöször Budapeströl Zürichen keresztül New Yorkba.
Bp-en végig becsekkoltam, Svájcban csak a kivetítön kellett a kaput megkeresni.
A csomag ment végig.
New Yorkba volt egy papírom, hogy turista vagyok, ez a címem, ekkor megyek vissza. Ezt odaadtam a vámosnak, aki csinált fényképet és engedett az útamra.
A repülön a kaja chicken és pasta volt. Ebböl magyarul is tudtam választani és a water plíz sem volt túl bonyolult. Úgyhogy egyedül is simán lehet utazni nyelvtudás nélkül. Mindez 32 évvel ezelött volt.
A nyelveken nem beszélő falusi nagymamám is képes volt kijönni hozzánk Amerikába, úgyhogy fog az menni! Hogy a repülőtéren mire kell figyelni, arról volt már millió kérdés, olvass vissza! De ha a légitársaságod logóját és a New York feliratot követed, nagy baj nem lehet.
Németül viszont senki nem fog beszélni New Yorkban.
Viszont mit csinálsz Amerikában, valakihez mész? Ha igen, akkor jó, ha megvan a telefonszáma, hogyha a határőr nagyon kíváncsi, fel tudjátok hívni.
“ Németül viszont senki nem fog beszélni New Yorkban.”
Senki? Egészen biztos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!