Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogyan működik a repülés?

Hogyan működik a repülés?

Figyelt kérdés
Amerikába szeretnék menni, a JFK repülőtérre közvetlen járattal. Ausztriából, de nem tudok angolul, németül csak egy kicsit. Hogyan működnek a dolgok? Nem lehet eltévedni? Ha nem tudok angolul egy szót sem, akkor hogyan fogok tudni kommunikálni, becsekkolni? Ha valamit kérdeznek, akkor arra válaszolni? A JFK-n nincsen német szöveg?
2022. jan. 29. 15:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
Életedben nem repültél, és New Yorkba mész úgy, hogy nem tudsz angolul? Sok szerencsét!
2022. jan. 29. 15:56
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
A helyedben nulla utazási tapasztalattal és nulla nyelvtudással biztos nem egyedül mennék az első alkalommal. Kísérjen el valaki, aki nem teljesen fogalmatlan, és idegen nyelven kommunikálni is képes.
2022. jan. 29. 16:04
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Ugye ez megint egy gyenge kamukérdés?
2022. jan. 29. 16:20
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Általában úgy, hogy a megfelelő sebesség mellett a felhajtóerő a legegőbe emeli a repülőt.
2022. jan. 29. 16:24
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
4 a számból vetted ki. 😂
2022. jan. 29. 16:26
 6/14 anonim ***** válasza:
77%
4-es! Tedd vissza az 5-ös szájába! Milyen dolog ez? Itt mindenki előtt? :D
2022. jan. 29. 16:32
 7/14 anonim ***** válasza:
17%

19 évesen nulla nyelvtudással repültem elöször Budapeströl Zürichen keresztül New Yorkba.

Bp-en végig becsekkoltam, Svájcban csak a kivetítön kellett a kaput megkeresni.

A csomag ment végig.

New Yorkba volt egy papírom, hogy turista vagyok, ez a címem, ekkor megyek vissza. Ezt odaadtam a vámosnak, aki csinált fényképet és engedett az útamra.

A repülön a kaja chicken és pasta volt. Ebböl magyarul is tudtam választani és a water plíz sem volt túl bonyolult. Úgyhogy egyedül is simán lehet utazni nyelvtudás nélkül. Mindez 32 évvel ezelött volt.

2022. jan. 29. 16:36
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

A nyelveken nem beszélő falusi nagymamám is képes volt kijönni hozzánk Amerikába, úgyhogy fog az menni! Hogy a repülőtéren mire kell figyelni, arról volt már millió kérdés, olvass vissza! De ha a légitársaságod logóját és a New York feliratot követed, nagy baj nem lehet.

Németül viszont senki nem fog beszélni New Yorkban.

Viszont mit csinálsz Amerikában, valakihez mész? Ha igen, akkor jó, ha megvan a telefonszáma, hogyha a határőr nagyon kíváncsi, fel tudjátok hívni.

2022. jan. 29. 16:51
 9/14 anonim ***** válasza:
4%

“ Németül viszont senki nem fog beszélni New Yorkban.”

Senki? Egészen biztos?

2022. jan. 29. 16:55
 10/14 A kérdező kommentje:
Az egyik ismerősömhöz mennék.
2022. jan. 29. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!