Hobbipilóták! Hol lehet felszállni?
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy ha vennék egy olyan hosszú mezőt ami alkalmas felszállásra, és messze van mindentől (falu, vezetékek stb) akkor megengedett-e onnan fel és le szállni (mint egyes amerikai vagy egyéb Youtube videókban látni ilyet)?
Tudom, hogy PPG-vel (motoros paragliding) bárhol fel lehet szállni, de vajon egy UL vagy LSA repülővel is?
Nekem volt egy ultrakönnyű gépem, de reptéren tartottam.
Egy mezőn mégis hol tartanád? Hol szervizelnéd, és hogyan őriznéd, hogy ne hordják szét a kisebbségiek??!
A repülőorvosi igazolás és a szakszolgálati engedély megszerzés után tedd majd fel újra a kérdésedet.
Tudom, hogy akárhol nem lehet irányítás nélkül repülni, pont ezért írtam, hogy egy olyan helyről lenne szó ami G osztályú (nem irányított) légtér, és nincs a közelben reptér sem
Egy minden civilizációtól távoli kihalt sztyeppén persze azt csinálsz amit akarsz, de olyant itt nem találsz.
Gyanítom, hogy repülőt sem vezettél még soha...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!