Ferihegy repteren van Burger King?
A 7-es gondolom nicket váltott (régen 1,5 pipás szintig le lett pontozva), de ugyanaz a marha, aki minden utazós, főleg repülős kérdés alatt szinkronban prolizza a kérdezőt a legkisebb információhiány miatt, de közben mellé mániákusan arra veri és hangoztatja, hogy ő fapadossal mindig párezer forintokért repül (nyilván mert sosem visz poggyászt).
Gondolom azt mondja magának, hogy trollkodik, de igazából ez a nyomorék, végtelenül magányos lelkének a lenyomata csak.
Egyébként szerintem a BurgerKing ugyanolyan árban van a reptéren, mint akár melyik másik BK a városban.
Szerintem nem proli dolog amugy a gyorsétterem, mindenki betér oda néha-néha ne legyünk álszentek ..👀 Egyébként a reptéren én is mindig azt választom, mert tudom hogy jól lakok vele és nem tudok mellélőni vele.
Komolyan jó itt kommenteket olvasni!
"Olcsóbb, mint máshol"
"Nem is! Drágább"
"Szerintem ugyanannyi"
"A barátommal akkorát lakmároztunk a ferihegyi Búúúrger kingbe, hogy a Whoopertól nagyobbat élveztem, mint a barátomtól. Mennyivel jobban esik, mint a Tescos parizer. Így már boldogan mentünk Tahitire"
Ilyen égetően fontos kérdésről megy a vita, hogy van-e Burger King nevű hulladék kajálda, a ferihegyi reptéren. Ilyen szinten mozog a magyar alsókaszt.
Adok néhány tippet, amikről létfontosságú vitát lehet indítani:
"Van-e a ferihegyi reptéren dohánybolt és ott olcsóbb-e a tölteni való dohány, meg a La Fiesta édes vörös, mint otthon a zsíros kenyér lakótelepen lévő dohányboltban?"
"Van-e a ferihegyi reptéren használtruha bolt?"
Hajrá!
Csak nem te vagyol az, Gyíte Borcsa?
A mútkor tudom paraszt vótam veled. Tudom azt igértem, ha lefeksző velem akkor meghivlak mekizni. Bocs má hogy kiszurtam a szemed 2 sajtbúrgerral. De le vótam égve anyagilag.
De figyejj má! Most teli vagyok, meg teli a zsebem is. Ha orálisan boldoggá teszöl, most eskűszöm, úriember, dzsentlömen leszek, és kapol egy nagy mekkmenü pusszot. Nagy kumpival meg nagy kólával fullosan, ahogy aztat köll. Ha jó viselkedöl és lenyeled akkor még egy mekis fagyit is veszek neked.
Írjá majd rám messenggeren
Puszika:
Lajos
18-as
XD
Kap egy szőr csimicsurit a lábaközé? XD
Rátapinottál testvérem az utazás lényegére bameg.
Van-e burgerking a reptéren.
Látod, miért kellett volna jobb iskolába járnod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!