Ferihegy repteren van Burger King?
Az semmi amit a 2-es ír! Mink minden tizedikén fizukor beülünk a Bömösbe, osztan elmegy az egész család a Burger Kingbe. Én, az asszon, meg a 3 kölök. Oszt úgy szokjuk zabálni a wúppereket, meg a sűt krumplit, hogy tiszta boldogok vagyunk tűle. Még a fészbúkra is ki szokom posztolni, minden hónapban, hogy: eszik wúpper king menü, finom itt: burger king. Azé, hogy a zismik irigykedjenek!
Azt másnap, egész hónapban nem szarunk akkorát, mint minden hó tizenegyedikén a burger king menütől.
"Magára valamit is adó, igényes ember nem zabál gyorskajákat. (főleg nem 2 pofára) A legtöbb reptéren, van normális étterem."
Azt ugye vágod, hogy aki sokat utazik nemzetközi viszonylatban nem azért nem megy be a helyi "normális" éttermekbe, mert imádná a gyorskaját, hanem mert a McDonald's, Starbucks, KFC, Burger King garantáltan fertőzésmentes és nem kapsz ételmérgezést? Ugyanazt a minőséget nyújtják az egész bolygón Vietnámtól kezdve Dél-Afrikán át Mexikóig. Az olimpikonoknak, sportolóknak gyakran kifejezetten tiltják az edzőik és orvosaik, hogy a helyi éttermekben egyenek a szalmonella, gombás és férges fertőzések valamint antibiotikumok miatt - a doppingteszted is simán lehet pozitív a hústól - van ahol tudtod nélkül a denevért is belefőzik a levesedbe, aztán 2 évvel később látjuk, micsoda eredménye lett. De a harmadik világbeli országokban sem a terrorizmusban vagy járványokban hal meg a legtöbb oda utazó nyugati turista, hanem abban, hogy nem vesznek palackozott ásványvizet vagy betévednek a helyi különlegességeket kínáló csárdába, aztán 2 nap folyamatos hasmenés után összeesnek a hotelszobájukban. A helyiek gyomra és bélrendsze lehet, hogy hozzá van szokva az ottani kajabaktériumokhoz, de a tied nincs.
Arról nem is beszélve, hogy az egészségügyi kockázat mellett azért van egy pénzügyi is - a Kelet-pályaudvar 1 kilométeres sugarában pl. az összes nem-franchise étterem hiénaként túláraz a turistáknak, a Baross téren is a Meki a biztonságos választás.
A magára valamit adó, igényes ember = minden nap letusol, tesz magára dezodort, felöltözik és nem lóg ki a kapanyél a szájából. Nekem ezt jelenti. Ennek semmi köze az anyagiakhoz.
A mondandód másik részére nem reagálnék, mert bizonyos szint fölött nem megyek bizonyos szint alá.
Annyit meg hozzátennék, hogy én a reptérre nem enni járok ki, egy sztorit meséltem el, hogy megkívántuk és nagyon jólesett. Ez nem azt jelenti, hogy mindig esszük. Amúgy én "morning person" vagyok, szóval reggel nem kívánom a "rendes éttermi ételt". Azt hiszem nagyon túlbeszéltük a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!