Mit jelent ryanairen a value jegy? Furcsa h nagyon olcsó 2-3 ezer Ft
Nincstelen :DDDDDD Köszönöm, feldobtad a napom. Nincstelennek még nem hívtak, pedig jártam már csoda helyeken. Amúgy a kérdésre válaszolva én nem igazán szeretem a Ryant, viszont amikor van ilyen jegy, akkor barátaimmal mi is ki szoktunk menni (nem most a nyavalyában) egy-egy hosszúhétvégére, de akár volt, hogy egyedül is. Ilyenkor vittem egy normál hátizsákot és kész. Simán elfért a szembeülés alatt, egyre kell figyelni: TUSFÜRDŐ! Mindig elfelejtem és mindig kidobják. Meg stiftes dezodor a spray helyett. Ezek a jegyek amúgy arra is jók, hogy levegőváltozásra 1-2 napra eltűnjön valahova az ember. 2 meki árából. Mivel testes vagyok a Ryanen szoktam két helyet is venni, de amúgy az utolsó sorban szinte soha nem ül senki (főszezonon kívül biztos nem), így mindig van két hely.
Ha nincstelennek érzed magad, én bátorítalak, hogy próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!